Nu er der liv i LG’s kommende supermobil

0

LG V10 er endnu en enhed som efteråret byder på formentlig, og nu er der kommet endnu mere grund til at glæde sig over enheden.

Hvor man før kun har kunnet se enheden med de to skærme i slukket tilstand, viser et nyt billede fra @evleaks på twitter, telefonen med tændte skærme – og det ser interessant ud.

Skærmbillede fra Evan Blass' twitter
Skærmbillede fra Evan Blass’ twitter

Oppe over displayet gemmer sig nemlig en ekstra skærm, som vil agere lidt ligesom Note Edge, med sit helt eget display, med genveje til forskellige programmer på telefonen. Samme funktion er at finde i S6 Edge og S6 Edge+, med andre funktioner også, dog har de blot en skærm at gøre godt med hver.

Dette virker som en mere elegant løsning, end tilfældet var det på Note Edge, og mon ikke LG har nogle flere tricks op i ærmet til deres skærm nummer to, og selvfølgelig andre applikationer der kan benyttes, end dem på billedet.

LG G4’s mærkelige fætter er lidt af en kleppert

Sådan en funktionalitet kræver næsten et stort display, og det er lige præcis hvad man får her. Telefonens specifikationer er rygtet således:

  • 5,7″ Skærm med QHD opløsning (1.440 x 2.560 pixels)
  • Snapdragon 606 SoC som er 64-bit Hexacore
  • 3 GB RAM
  • 16 Megapixels kamera med laser autofokus med dual LED Flash og 5 MP frontkamera
  • 64 GB intern lagerplads med mulighed for udvidelse
  • Integreret fingerscanner i låseknappen

På mange måder er specifikationerne lignende LG G4’s, men denne telefon bliver formentlig en ordentlig kleppert, grundet det store display sammenlagt med skærm nummer to, som giver noget i højden tilmed.

Dog ser den ud til at have rimelig tynde rammer rundt om skærmen, som i hvertfald ikke gør den større end den allerede er kan man sige.

Mere til historien

Vi kan se frem til d. 1. Oktober, hvor der er inviteret til annoncering af denne meget spændende enhed.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer