Timehop lader dig genopleve gamle billeder 

0

TIP: Timehop genopliver billeder for dig, som du tidligere har taget på din telefon eller delt på sociale medier.

Screenshots fra applikationen Timehop
Screenshots fra applikationen Timehop

Du har måske allerede set flere af dine venner dele nogle billeder på eksempelvis Facebook fra applikationen Timehop. Men hvad skal man med den – og hvordan virker den.

Når du sætter applikationen op, så vælger du om app’en eksempelvis ”kun” skal minde dig om billeder fra dit fotogalleri eller det også skal forbindes med forskellige sociale medier og minde dig om statusopdateringer og lignende. De sociale netværk, som du kan få genoplevet minder fra er Facebook, Instagram, Twitter, Foursquare, Dropbox og Google.

Selve udviklingen af Timehop har været lang og undervejs har tanken også udviklet sig. Til at starte med var Timehop udviklet i 2011 for at skulle ”gengive” de steder hvor brugerne havde haft check-in på Foursquare applikationen. Senere blev dette så til, at det blot blev vist i en daglig e-mail. Nogle måneder senere var folkene bag klar med PastPosts.com, som altså senere blev til Timehop i 2013.

Under opsætningen af applikationen vælger man også selv om man vil have et nostalgisk ”kick” som en daglig pushbesked eller e-mail.

Er børnene blevet store, eller har du billeder der vises af dig selv, hvor du tænker du på ingen måde ligner dig selv mere – eller er blevet så gammel du vil bevise du ikke ser én dag ældre ud, så kan du benytte funktionen ”før/efter”-billeder. Knappen ”then/now” vises ved siden af alle billeder. Trykker du på denne, så bliver skærmen to-delt og klar til et ”før og efter”-billede.

Foruden på Android og iOS, så kan Timehop også installeres på både Mac og Windows, hvilket altså også gør billederne på computeren kan blive en del af dit daglige nostalgi-fix.

Du kan downloade applikationen Timehop gratis til både Android og iOS – i henholdsvis Google Play Store og Apples App Store.

Mere til historien

På Android kan Timehop desuden genopleve tekstbeskeder for deres brugere, når disse har ”jubilæum”.

Se billeder fra Timehop-applikationen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer