Xbox Music bliver til Groove Music

Kort nyt: Microsoft har i Windows 10 ændret på underholdnings delen. Mød Groove – stedfortræderen for Xbox Music.

Microsoft Groove

Microsoft Groove

Med Windows 10 har Microsoft i tankerne at give brugerne en mere komplet oplevelse. Det vil deres musiktjeneste Groove hjælpe med.

– Har du reserveret din Windows 10 opgradering?

Relanceringen af tjenesten skal være et led i Microsofts plan, som omhandler en tættere integrering over Windows Phone, Xbox og Windows 10 platformen.

Den gratis version af tjenesten er en cloud storage løsning, som skal lagre musikken ved hjælp af OneDrive og lade brugerne få adgang til deres uploadede numre fra tilsluttede enheder.

Der er også en betalt version ved navnet Groove Music Pass. Med den version vil Groove være mere som de velkendte streaming tjenester, med streaming og on-demand track adgang til enten 10 dollars om måneden eller omkring 100 dollars om året, skriver Microsoft.

Hvad den danske pris kommer til at lande på, må vi vente og se til lanceringen af Windows 10. Det vil formentlig være tilsvarende til prisen for Xbox Music, der ligger på 99 kroner om måneden.

Mere til historien

Lanceringen af Windows 10 sker den 29. juli 2015, mens den danske version vil kunne hentes formentlig i august.


Avatar

Om Lasse Lundgaard

Lasse har fulgt den nyeste teknologi i halvdelen af sit liv, og har udviklet en bred viden om alt der er værd at vide om techindustrien. Han har en passion for især smartphones og tablets, hvor hans primære platform er Android. Ved siden af at være mobilfreak og følge techindustrien, er han tilbøjelig til selv at købe diverse gadgets.