Charger Extras – en hjælp ved sengetid

TIP: Charger Extras er en app du glemmer, når den kører. App’en hjælper dig lige før sengetid.

Charger Extras

Charger Extras

Denne applikation er en installer-og-glem app. Når først den er sat op, hvilket er ganske enkelt, glemmer du faktisk den er der, og det er netop hele meningen.

Charger Extras kan, når opladeren tilsluttes, udføre en række kommandoer som du ellers selv ville lave lige før sengetid.

Eksempelvis kan den aktivere lydløs tilstand, og åbne en udvalgt applikation som ur/alarm. Også når opladeren tages fra, er der forskellige muligheder for kommandoer i applikationen.

Hvis telefonen er rooted vil Charger Extras ligeledes automatisk kunne udføre en natlig genstart.

Den gode nyhed er, at applikationen kun kører når opladeren tilsluttes, og den sluger altså ikke strøm i baggrunden i løbet af dagen.

Charger Extras er et af den der slags værktøjer, som kan være ganske nyttige, men som ikke gør ret meget væsen af sig. Den kører på Android 4.2 og fremefter. Prisen er nul kroner.

–  Charger Extras i Google Play

Mere til historien

Applikationen er udviklet af Dennis Thomasen som er uddannet datalog.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.