3 er klar til Grøn Koncert indtager Odense

0

Dyreskuepladsen i Odense er godt dækket ind med mobilnetværk når op mod 25.000 mennesker igen i år indtager pladsen i forbindelse med årets Grøn Koncert.

Festival (Kilde: 3)
Festival (Kilde: 3)

Grøn Koncert karavanen gæster dyreskuepladsen i Odense fredag den 24. juli og teleselskabet har tunet mobilnetværket i området med både 3G og 4G, så det er klar når op mod 25.000 mennesker igen i år gæster Odense for at deltage i Grøn Koncert.

3 har tunet deres mobilnetværk i området omkring pladsen til ”festivalindstillinger”, der skal sørge for at give koncertgængerne fuld skrald på mobilen. Så gæsterne i Odense skal ikke frygte ikke at kunne dele uforglemmelige øjeblikke med familie og venner på de sociale medier.

– ”Vi sætter en ære i at levere den bedste mobiloplevelse til vores kunder, hvad enten de er på festival, i udlandet eller hjemme i egen baghave. Og vi ved, at de er storforbrugere af data, og at de streamer løs på deres mobiltelefoner, som får større og større skærme. Det er alt i alt med til i stigende grad at udfordre vores netværk, når langt flere brugere end normalt samtidig indtager et mindre område. I forbindelse med Grøn Koncert i Odense tuner vi derfor vores eksisterende 3G- og 4G-netværk til såkaldte ’festivalindstillinger’ og skruer op til max under koncerten, hvilket betyder, at deltagere og tilskuere altid kan komme i kontakt med hinanden via sms og almindelig samtale, da dette prioriteres over data”, siger Kim Christensen, netværksdirektør i 3 Danmark.

Netværksdirektøren forklarer samtidig, at prioriteringen af SMS og opkald gør, at det kan tage lidt længere tid end man er vant til at uploade billeder til de sociale medier.

Du kan desuden se billeder på Grøn Koncerts hjemmeside, som de mange besøgende rundt i landet uploader på Instagram og Twitter med hashtagget #GK15. Uploader du selv billeder med #GK15, så deltager du i konkurrencen om en Sony Xperia smartphone. Læs mere om det her.

Mere til historien

I år er kunstnerne på Grøn Koncert L.O.C, Lukas Graham, Medina, Christopher, Tina Dickow og Søren Huus, Turboweekend og Oh Land samt Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer