Tag de bedste billeder og vind store præmier

0

Find mobil- eller digitalkameraet frem og deltag i den landsdækkende fotomarathon. Der er store præmier til de bedste.

FotoMarathon logo
FotoMarathon

Er du god til at tage billeder, og finde motiver, er årets fotomarathon sikkert noget for dig.

Lørdag den 6. juni klokken 10 går det løs i Esbjerg, Fredericia, Helsingør, Hjørring, Hobro, Horsens, København, Nyborg, Odense,Slagelse, Aalborg og Aarhus.

Mobil FotoMarathon

Mobil FotoMarathon varer i seks timer hvor du skal løse seks opgaver ved hjælp af kameraet i din mobiltelefon. Når tiden er gået skal du aflevere de seks billeder, som du mener bedst beskriver emnet i den opgave du har fået.

Kamera FotoMarathon

Kamera FotoMarathon er for traditionelle digitalkameraer og afvikles i de tre forskellige tidskategorier seks, 12 og 24 timer.

Princippet er det samme som i mobilkonkurrencen. Du får seks, 12 eller 24 opgaver inden for det nævnte tidsinterval, og skal løse opgaverne inden for de respektive emner ved at aflevere seks, 12 eller 24 billeder. I 12 og 24 timers kategorierne får du seks nye opgaver hver sjette time.

Emne- og bykonkurrence

På tværs af mobil og digitalkamera og tidskategorierne kører en konkurrence om det bedste emnebillede og de bedste billedserier i hver by.

Den foreløbige præmiepulje byder på præmier for over 100.000 kroner.

Til hvert af de 24 emner er der præmie til det bedste billede i emnekonkurrencen. Samlet er der præmier for 32.000 kroner til emnepræmierne og det er den største præmiesum nogensinde.

Du kan læse mere om FotoMarathon og tilmelde dig på deres hjemmeside.

Mere til historien

FotoMarathon har kørt i 27 år. Mobiludgaven af eventen er sponseret af Teleindustrien (TI).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer