Sony bekræfter overophedning af Xperia Z3+ og lover fix

Sony har nu bekræftet, at deres Xperia Z3+ og Z4 smartphones kan blive varmere end godt er, men siger samtidig, at der ikke er grund til bekymring.

Sony Xperia Z3+ (Foto: Sony)

Sony Xperia Z3+ (Foto: Sony)

Nu melder Sony sig i rækken af producenter med nyere smartphones der bliver for varme, og samtidig er baseret på den seneste Snapdragon 810 processor fra Qualcomm. I Japan anbefaler nogle forhandlere kunderne helt at slukke for deres Sony Xperia Z3+ og Z4 for at få dem til at køle af ind imellem.

I Holland har man testet Xperia Z3+ modellen og fundet præcis de samme fejl som de japanske forbrugere er udsat for. Telefonen bliver meget varm og specielt brugen af kamera og grafiktunge spil får varmen frem i telefonen. I mange tilfælde kommer der en advarsel på skærmen der fortæller, at den anvendte applikation lukkes ned da telefonen er for varm.

Sony har lovet en softwareopdatering i løbet af sommeren, der skal afhjælpe problemet. En af de måder man kan eliminere varmeudviklingen på er, at neddrossle hastigheden på både CPU og GPU så clockhastigheden ikke når så højt op, men omvendt kan det betyde en lavere performance under visse opgaver.

Varmeproblemerne i Qualcomms Snapdragon 810 processor har været et af Samsungs argumenter for at udvile deres egen Exynos processor, og LG har valgt den lidt mindre Smapdragon 808 for deres topmodel G4.

Mere til historien

Sony Xperia Z3+ og Z4 er teknisk set den samme telefon. Z4 modellen er på det japanske marked men på alle andre markeder er den lanceret som Z3+.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram