Nu skal senior DJs på Spotify

Doro opfordrer nu seniorer til at sammensætte den bedste spilleliste via musiktjenesten Spotify.

Senior på Spotify

Senior på Spotify

Doro, der er kendt for deres betjeningsvenlige mobiltelefoner, vil nu sammen med de ældre selv, opmuntre seniorerne til at sammensætte en spilleliste med deres yndlingsmusik fra deres tid. Målet er, at skabe en spilleliste i Spotify med den bedste musik valgt af seniorer og samtidig informere de ældre om, hvordan man nemt kan lytte til musik og lydbøger via sin smartphone eller computer.

For mange seniorer kan det være en udfordring, at downloade apps og få streamingtjenesterne til at fungere i deres dagligdag. Underholdningen er i dag sjældent længere end et klik væk, og projektet skal være med til at vejlede seniorerne til at drage nytte af alle de muligheder der findes i online universet.

Selvom seniorerne måske ikke har mange følgere på Instagram eller tweeter regelmæssigt, kan de sagtens være med på den digitale udvikling.

Sommerkonkurrence med senior-smartphone

Frem til den 28. juni kører Doro en konkurrence hvor deltagerne kan vinde en seniorvenlig smartphone fra Doro, Spotify abonnementer og T-shirts.

For at deltage i konkurrencen skal man være over 55 år, og indsende titlen på sangen og navnet på kunstneren på Doros kampagneside.

Konkurrencen om at få sin yndlingssang med på spillelisten er et skandinavisk projekt, så både svenske og norske seniorer kan bidrage med deres favoritter.

Man kan løbende se hvad der er føjet til spillelisten.

Mere til historien

Spotify er grundlagt i Stockholm i 2006.

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram