Nu skal senior DJs på Spotify

0

Doro opfordrer nu seniorer til at sammensætte den bedste spilleliste via musiktjenesten Spotify.

Senior på Spotify
Senior på Spotify

Doro, der er kendt for deres betjeningsvenlige mobiltelefoner, vil nu sammen med de ældre selv, opmuntre seniorerne til at sammensætte en spilleliste med deres yndlingsmusik fra deres tid. Målet er, at skabe en spilleliste i Spotify med den bedste musik valgt af seniorer og samtidig informere de ældre om, hvordan man nemt kan lytte til musik og lydbøger via sin smartphone eller computer.

For mange seniorer kan det være en udfordring, at downloade apps og få streamingtjenesterne til at fungere i deres dagligdag. Underholdningen er i dag sjældent længere end et klik væk, og projektet skal være med til at vejlede seniorerne til at drage nytte af alle de muligheder der findes i online universet.

Selvom seniorerne måske ikke har mange følgere på Instagram eller tweeter regelmæssigt, kan de sagtens være med på den digitale udvikling.

Sommerkonkurrence med senior-smartphone

Frem til den 28. juni kører Doro en konkurrence hvor deltagerne kan vinde en seniorvenlig smartphone fra Doro, Spotify abonnementer og T-shirts.

For at deltage i konkurrencen skal man være over 55 år, og indsende titlen på sangen og navnet på kunstneren på Doros kampagneside.

Konkurrencen om at få sin yndlingssang med på spillelisten er et skandinavisk projekt, så både svenske og norske seniorer kan bidrage med deres favoritter.

Man kan løbende se hvad der er føjet til spillelisten.

Mere til historien

Spotify er grundlagt i Stockholm i 2006.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer