Windows 10 til telefoner ikke klar til sommer

Mobiludgaven af Windows 10 bliver først lanceret senere på året.

Microsoft gør stille og roligt klar til en Windows 10 lancering engang til sommer, men det bliver kun desktop versionen af Windows 10, som bliver klar til tiden. Det skriver The Verge.

Windows 10 for phones

Windows 10 for phones

Til en medieevent på Microsofts årlige udviklerkonference, BUILD, fortalte Microsofts Joe Belfiore til The Verge, at Windows 10 til mobiltelefoner ikke når at blive klar til introduktion til sommer.

- "Vores telefon udgave er ikke så langt som vores PC udgave," forklarede Joe Belfiore og uddybede at Microsoft tilpasser selve brugeroplevelsen på telefonudgaven senere end på PC udgaven, hvilket er grunden til den senere introduktion af Windows 10 til mobiltelefoner.

Flere features på vej

- "Der er flere enheder og funktioner som ikke bliver klar til lanceringsdatoen, men disse introduceres efterfølgende," forklarede Belfiore til The Verge og forsætter:

- "Ser vi på enheder, så er vores primære fokus at få lanceret Windows 10 til PC. Man skal forvente at introduktionen på andre enheder - mobiltelefoner, HoloLens, Xbox, Surface Hub - nok ikke vil blive lanceret på samme dato som PC versionen."

Det kommer dog ikke helt som en overraskelse, at Windows 10 til mobiltelefoner bliver lanceret senere, da Microsoft allerede har afsløret at nye Lumia mobiltelefoner først bliver lanceret senere på året - et stykke tid efter introduktionen af Windows 10.

Hvilke features som ikke bliver klar til lanceringen af Windows 10 til sommer er endnu ikke helt klart, og Microsoft er ikke ligesom informative omkring hvilke features, der først bliver lanceret efter introduktionen.

Det ligger dog ifølge The Verge klar, at browser udvidelser til Microsofts nye Edge browser ikke klar til sommer lanceringen, og The Verge spekulerer også om en ny chat applikation med Skype integration når at blive klar.

Den nøjagtige dato for lanceringen af Windows 10 er ikke offentliggjort endnu, men et bud kunne være i starten af august.

Mere til historien

BUILD Konferencen er det forum, hvor Microsoft typisk præsenterer en række nyheder og nye teknologier.

Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
UK: Microsofts opkøb af Activision er afvist

De engelske myndigheder har spændt ben for godkendelse af Microsofts ønskede opkøb af Activision Blizzard Entertainment.

(mere…)
Windows 10 lukker om to år

Kører du Windows 10, skal du inden længe overveje at opdatere til Windows 11.

(mere…)
Vil Samsung droppe Google og tilføje Bing?

Samsung overvejer, ifølge rygterne, at droppe Google som søgemaskine i telefonerne. Kan Bing erstatte Google?

(mere…)
Sådan tilføjer du Snapchats linser til dit næste Teams-møde

Snapchat kan nu bruges i Microsoft Teams. Brugerne kan vælge blandt 26 linser f.eks. forvandling til tegneseriefigur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram