Google introducerer Android One i Europa

0

Googles Android One serie er for første gang landet inden for Europas grænser.

Googles Android One serie har sjældent været benævnt på de vestlige breddegrader. Det hænger sammen med, at Android One er rettet mod det stigende smartphonesalg i udviklingslandende.

Android One General Mobile 4G
Android One – General Mobile 4G

Android One serien har til formål, nemt og billigt at introducere smartphones for den voksende befolkningsgruppe i udviklingslandene, hvor der er sket en stigning af familier med forøget indtægt og selvstændighed.

De første lande til at blive introduceret for Android One var blandt andet Indien, Nepal, Indonesien og Filippinerne – nu er turen kommet til Europa.

Tyrkiet er det første land på Europakortet, der får en Android One smartphone på markedet, endda en helt ny model.

General Mobile 4G er navnet på det nye medlem af Android One familien. General Mobile 4G er ligeledes den første Android One model med 4G LTE modem og mid-end specifikationer.

General Mobile 4G har en 5 tommer IPS HD-skærm (720 x 1280 pixels) med Gorilla Glass 4 beskyttelse. Den er udstyret med en quad-core, 64-bit Snapdragon 410 processor, 2 GB RAM, 13 megapixels primær kamera, 5 megapixels front kamera og 2.500 mAh batteri.

General Mobile 4G er født med Android 5.1 og den måler 140.5 x 69.75 x 9.3 mm, vejer 135 gram. Prisen er 240 euro. Ifølge Android One programmet er enhederne garanteret opdateringer af Android softwaren i op til to år, ifølge Google.

Fælles for alle Android One modellerne er, at de er udstyret med den rene version af Android, uden tilpasninger fra producenterne. Der kan dog forekomme enkelte tilpasninger, til de enkelte lande ifølge Google.

Med introduktionen af General Mobile 4G i Tyrkiet har serien taget sit første skridt ind på Europakortet med en smartphone, der byder på både kraftigere og mere moderne hardware end tidligere set i serien.

Videopræsentation af General Mobile 4G

Mere til historien

Ifølge flere rygter på nettet har Android One serien ikke haft den ønskede effekt på de første salgsmarkeder og man formoder derfor, at det nu er grunden til Google tager kraftigere hardware i brug på nye vestlige markeder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer