WWDC 15 er planlagt til den 8. juni 2015

Datoen er sat for Apples årlige WWDC-event. Det bliver den 8. juni 2015.

WWDC 2015

WWDC 2015

Apple har nu officielt udmeldt datoen for dette års udviklerkonference WWDC. Eventen bliver afholdt fra den 8. til 12. juni 2015 i San Francisco.

Der er ikke ret meget meldt ud om, hvad vi skal forvente på 2015-konferencen. Apple skriver selv, at der bliver mulighed for, at lære mere om fremtiden for iOS og OS X.

Sandsynligvis vil WWDC 15 byde på et sneak preview på iOS 9, og hvis Apple holder deres hidtidige strategi bliver iOS 9 styresystemsversionen på de nye iPhones, der forventes til efteråret.

Som altid er der mange rygter op til Apples arrangementer. Denne gang handler de blandt andet om en App Store på Apple TV, sådan som vi også kender det fra iPad, Mac og iPhone, samt en ny Apple TV boks med integreret Siri-styring.

På WWDC 2014 præsenterede Apple OS X 10.10 Yosemite, iOS 8 og programmeringssproget Swift. Tilbage i 2013 så vi et par nye Macbooks, OS X 10.0 Mavericks, iOS 7, iTunes Radio samt iWork for Cloud.

Du skal ikke forvente en ny iPhone ved eventen i juni. Der er ikke blevet præsenteret iPhones på WWDC-arrangementerne siden juni 2010, hvor iPhone 4 så dagens lys-

Apple oplyser, at udvalgte sessions fra WWDC vil blive streamet live på nettet. Sandsynligvis bliver hovedtalen, den såkaldte keynote, også sendt live. Se mere på den officielle WWDC 2015 side.

Mere til historien

WWDC 2015 begynder i øvrigt på samme dato, hvor iPhone 3GS blev præsenteret. Det var i 2009.

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Apple ændrer AirTags

Stalkere får dårligere vilkår, mens hverdagen bliver lidt lettere for dem, som forfølges af AirTags.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram