Mor og far er uønskede venner på Facebook

0

Flere forældre bruger deres smartphone til Facebook, og det får de unge til, at skifte til andre sociale medier eller blokere forældrene.

Facebook
Facebook

Næsten alle med adgang til internettet har også en Facebook-konto. Faktisk har Facebook over 1,3 milliarder brugere.

Men når stort set alle og enhver er samlet på samme platform, har det også en bagside. Det skriver Tek.no.

De britiske aviser The Telegraph og Daily Mail melder om en ny trend som indebærer, at mange unge mennesker faktisk forlader Facebook, fordi de ikke ønsker, at deres forældre skal snage i deres liv på det sociale medie.

I en britisk undersøgelse, som Halifax Digital Home Index stod bag, svarede 32 procent af deltagerne mellem 16-34 år, at de havde slettet deres Facebook-profil, efter en af deres forældre var kommet på Facebook.

33 procent svarede, at de havde slettet eller blokeret familiemedlemmer fra vennelisten, mens 10 procent havde skiftet til andre sociale tjenester, hvor deres forældre eller familie ikke var til stede, f.eks. Twitter, Snapchat og Instagram.

– Snag i dine venners gamle Facebook opdateringer

Meget af grunden til denne udvikling, skal ses i lyset af , at forældregenerationen i stigende grad benytter deres smartphone til de sociale medier.

Resultaterne af undersøgelsen genspejler meget godt trenden indenfor sociale medier, og hvordan teknologien forbedrer kontakten imellem familier, der er spredt over hele verden, men samtidig også hvordan den er med til at forstyrre de unges privatliv, som de gerne vil holde skjult for forældrene.

Mere til historien

Tek.no har været i kontakt med Facebook’s nordiske kontor, som dog ingen kommentarer har til undersøgelsen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer