Det næste Samsung Gear får rund skærm

Kort nyt: En rund skærm vil se dagens lys på det næste Samsung Gear smartwatch.

Samsung Gear teaser

Samsung Gear teaser

Samsung har annonceret, at de vil frigive udviklerværktøjet SDK til næste generation Gear, før produktet bliver præsenteret.

I pressemeddelelsen vises et billede af et rundt ur-udtryk, hvilket sandsynligvis peger i retning af, at vi skal forvente, at det næste Samsung Gear smartwatch bliver med rund skærm.

Partnere som CNN, Yelp og FidMe indgår som en del af det frigivne billede.

Samsung har hidtil lanceret smart-ure som har en mere rektangulær skærmtype, og med en forestående rund skærm, giver det god mening, at Samsung forud for releasen frigiver en ny SDK, så app-udviklerne har mulighed for, at tilpasse deres smartwatch-applikationer.

Mere til historien

Vi testede tilbage i januar Samsungs hidtil seneste smartwatch Gear S, som desværre viste sig, at have visse udfordringer, og var ikke på alle punkter pengene værd.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.