Microsoft vil droppe Internet Explorer 

0

Softwaregiganten Microsoft bekræfter, at de arbejder på en ny browser, og afliver den udskældte Internet Explorer.

internet explorer

Microsoft er, ifølge The Verge, endelig kommet med en udmelding, som vil vække begejstring hos rigtigt mange PC-brugere.

Microsoft afliver deres udskældte browser Internet Explorer.

Det er firmaets marketingdirektør, Chris Capossela, som forleden kom med denne afsløring på en konference. Her fortalte Chris Capossela, at Microsoft arbejder på en afløser for Internet Explorer. Det skriver EB.dk.

-“Vi er i fuld gang med at lave research på et nyt varemærke, et nyt navn, på den browser der skal benyttes i Windows 10,” fortalte Capossela.

Internet Explorer bliver dog ikke udfaset helt fra starten af Windows 10, da den fortsat vil være at finde i visse udgaver af styresystemet, men ikke som den primære browser og kun af hensyn til kompatibilitet.

Den kommende browser kaldes pt. for “Project Spartan”, men det endelige navn er på trapperne.

De seneste år har Microsoft forgæves forsøgt at ændre på Internet Explorers dårlige ry. Og nu bliver løsningen altså en helt ny browser.

Mere til historien

Internet Explorer har de senere år fået det stadigt vanskeligere, da eksempelvis Google Chrome har presset på. Chrome er blevet kendt på meget hurtigere indlæsningshastigheder. I sammenligning har Internet Explorer oftest virket tung.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer