Microsoft vil droppe Internet Explorer 

Softwaregiganten Microsoft bekræfter, at de arbejder på en ny browser, og afliver den udskældte Internet Explorer.

internet explorer

Microsoft er, ifølge The Verge, endelig kommet med en udmelding, som vil vække begejstring hos rigtigt mange PC-brugere.

Microsoft afliver deres udskældte browser Internet Explorer.

Det er firmaets marketingdirektør, Chris Capossela, som forleden kom med denne afsløring på en konference. Her fortalte Chris Capossela, at Microsoft arbejder på en afløser for Internet Explorer. Det skriver EB.dk.

-"Vi er i fuld gang med at lave research på et nyt varemærke, et nyt navn, på den browser der skal benyttes i Windows 10," fortalte Capossela.

Internet Explorer bliver dog ikke udfaset helt fra starten af Windows 10, da den fortsat vil være at finde i visse udgaver af styresystemet, men ikke som den primære browser og kun af hensyn til kompatibilitet.

Den kommende browser kaldes pt. for "Project Spartan", men det endelige navn er på trapperne.

De seneste år har Microsoft forgæves forsøgt at ændre på Internet Explorers dårlige ry. Og nu bliver løsningen altså en helt ny browser.

Mere til historien

Internet Explorer har de senere år fået det stadigt vanskeligere, da eksempelvis Google Chrome har presset på. Chrome er blevet kendt på meget hurtigere indlæsningshastigheder. I sammenligning har Internet Explorer oftest virket tung.

Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Waoo er endnu engang kåret for bedst internet

Waoo sætter rekord igen. Waoo er nemlig for 11. år i træk blevet kåret til "bedste internet" i Loyality Groups årlige undersøgelse Branche Index Internet 2022.

(mere…)
Reklamer i Windows Stifinder var en fejl 

Pludselig var der reklamer i Windows 11. Det var ikke hensigten, lyder det fra Microsoft.

(mere…)
Corona har fremmet digitaliseringen

En ny rapport fra Danmarks Statistik viser, at perioden med coronanedlukninger m.m. har fremmet digitaliseringen hos danskerne.

(mere…)
Elon Musk har aktiveret internetsatellitter over Ukraine

Krigen påvirker ukrainernes adgang til internettet. Det skal Starlink-satellitsystemet skal råde bod på. Tesla-grundlæggeren Elon Musik har nu aktiveret Starlink over Ukraine.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram