3: Flere lande uden roamingafgift

3

Teleselskabet 3 gør fire nye lande til roamingfri zone.

EU har endnu ikke taget sig sammen til at afskaffe de forhadte roamingafgifter, men det afholder ikke teleselskabet 3 fra at udvide selskabets 3LikeHome koncept med flere lande. Det skriver 3 i en pressemeddelelse.

3LikeHome gør det muligt, at benytte sin smartphone i udvalgte lande til samme takster, som betales på teleselskabets danske mobilnetværk. I praksis kan man altså benytte sin smartphone i en række lande uden at skulle frygte en stor ekstraregning på grund af roaming.

Strand rejse ferie roaming

Sidste år fjernede 3 roamingafgiften på tale og data i 15 lande, og nu udvides ordningen med fire nye lande. De fire lande er Finland, Holland, Luxembourg og Belgien.

-”Vores kunder er danmarksmestre i dataforbrug og tæt knyttede til deres smartphones. Det bør ikke være anderledes, selvom de er på ferie eller forretningsrejse. Vi sætter en ære i at levere en verden af muligheder via mobilen til vores kunder – også uden for Danmarks grænser, og vi glæder os over igen at kunne udvide kortet over roamingfri lande,” siger Morten Christiansen, adm. direktør for 3, i pressemeddelelsen.

3 oplyser selv, at dataforbruget i udlandet er steget markant siden introduktionen af 3LikeHome i marts 2014. Hver kunde bruger nu i gennemsnit 500 gange mere data per land sammenlignet med året før, så konceptet må siges at være ekstremt populært.

– ”Mange nye kunder har valgt os på grund af 3LikeHome. Samtidig er både tilfredsheden og loyaliteten blandt vores eksisterende kunder øget. Og det viser med alt tydelighed, at vi imødekommer et væsentligt behov hos forbrugerne,” fortæller Morten Christiansen.

3LikeHome bruges i England, Frankrig, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Nordirland, Norge, San Marino, Schweiz, Skotland, Sverige, Tyskland, Wales, Østrig samt selvfølgelig de fire nye lande: Finland, Belgien, Holland og Luxembourg.

Der kan roames frit på alle netværk i de pågældende lande, og 3LikeHome er altså ikke kun forbeholdt ét mobilnetværk i hvert land.

Mere til historien

Det forventes, at EU først helt afskaffer roamingafgifterne i 2018.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer