TV’et stadig en klar vinder over computere og tablets

0

Tv-apparatet skal ikke på loppemarked endnu. Selvom flere ser film, TV og serier på computere og tablets, lever fjernsynet ganske godt.

Fjernsyn, TV

Det stigende forbrug af computere og tablets til konsumering af medieindhold som TV, film og serier, kan let trækkes op til overskrifter om eksplosive stigninger i forbruget, hvilket ikke er forkert, men fjernsynets endeligt er langt fra lige rundt om hjørnet.

Ifølge tal fra Epinion, bestilt af Telenor, ser stadig 95 procent af de adspurgte TV, film og serier på fjernsynet – tv-apparatet, om du vil.

I aldersgruppen fra 18 til 35 år er det 86 procent, der via denne skærm lader sig underholde passivt.

43 procent bruger computeren, mens 26 procent ser indhold på tablets. Kun 12 procent bruger smartphones til film og serier.

Når det er sagt, så oplever teleselskaberne stigende brug af datatrafik blandt kunderne.

– ”Vi kan se på trafikken i vores netværk, at vores kunders dataforbrug er fordoblet på bare et år,” siger Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen.

Han siger videre, at der opleves øget efterspørgsel efter film og serier som ’on demand’ indhold, men som tallene viser, betyder det ikke, at danskerne ikke længere ser på det gammeldags fjernsyn.

Mere til historien

Blandt de serier som flest har set er Matador (76 procent), Rejseholdet (59 procent), Krøniken (59 procent) og Arvingerne (47 procent). Bemærk tallene rækker over serier danskerne har set, men ikke på nogen speciel platform. 22 procent har set serien Game Of Thrones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer