TV-serie afsnit blev optaget med iPhone og iPad

0

Apple har stillet produkter til rådighed for optagelserne tv-serien Modern Family, hvor et afsnit er optaget med iPhone og iPad.

modern-family-connection-lost
Skærmbillede af Modern Family serien (Foto: 20th Century Fox)

Det kommende afsnit af Modern Family er usædvanlig, da hele afsnittet foregår på en computerskærm og er optaget ved hjælp af iPhone 6 og iPad Air 2.

Afsnittet “Connection Lost” handler om moderen Claire Dunphy (spillet af Julie Bowen), der sidder fast i en lufthavn, og foregår udelukkende på Claires computerskærm. Hun forsøger ved hjælp af blandt andet FaceTime og Facebook at få fat i sin datter, som bliver ved med at ignorere sin mor.

Steve Levitan, der er medforfatter til serien har blandt andet fået ideen til netop dette afsnit fra en canadisk kortfilm, “Noah”, hvor man ser hovedpersonens hjertesorg gennem en computerskærm.

Producenten af filmen har orienteret Apple om tiltaget. Angiveligt var den amerikanske smartphonegigant vild med idéen, og stiller telefoner og iPads til rådighed for filmholdet. Det understeges, at Apple ikke har betalt for product-placement i afsnittet, skriver Business Insider.

Modern Family ”Connection Lost” vises på ABC på onsdag den 25. februar 2015.

Mere til historien

Desktoppen på computeren i serien kører med OS X Yosemite i en særligt tilpasset version, da afsnittet er optaget, mens Yosemite stadig var i beta.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer