Video-tweets på Twitter – sådan gør du

0

TIP: Små korte video-tweets er en ny feature på Twitter. Se her hvordan du opretter et videotweet.

Video på Twitter
Video på Twitter

 

Twitter er med sit maksimum på 140 tegn en udfordring, når noget mere kompliceret skal udtrykkes, men video-tweets kommer dig til undsætning.

Du kan optage små klips med en maksimumlængde på 30 sekunder og dele det med dine følgere. Funktionen er nu en del af applikationerne til Android og iOS.

Video på Twitter er egentlig ganske smart lavet, da der kan optages små ultra korte klips, som efterfølgende stykkes sammen til én video med et maksimum på 30 sekunder.

Efter de små videobidder er optaget, kan de omorganiseres, inden dit videotweet sendes afsted sammen med en kort tekst.

Du kan følge mig på @johngdk og MereMobil.dk på @meremobil. Jeg har lavet et test videotweet som du kan se på dette link.

Sådan opretter du et videotweet

  1. Åben Twitter og opret en ny besked
  2. Tryk på kamerasymbolet
  3. Vælg det røde videoikon nederst til venstre
  4. Optag et eller flere klips ved at holde den røde optageknap inde
  5. Organiser klippene og tryk ”Færdig”
  6. Skriv en tekst og tryk på ”Tweet”

Efter der er tilføjet en video til ens tweet er mængden af tegn, der kan skrives, blevet reduceret en lille smule.

Videofunktionen på Twitter minder meget om den der findes i Snapchat. Senest har Snapchat taget video et skridt videre, og giver nu mulighed for, at tilføje musik til videoklippet.

Herunder kan du se et par screenshots fra oprettelsen af et videotweet. Har du brug for mere hjælp kan du besøge Twitters officielle blogindlæg.

Mere til historien

Twitter er for mange et nichemedie, hvilket nok primært skyldes, det for nybegyndere kan være vanskeligt at forstå logikken i tjenesten. I december 2014 viste en opgørelse, at Twitter havde 284 millioner brugere på verdensplan. Det Facebook-ejede Instagram har rundet 300 millioner brugere. I slutningen af 2014 anslog Overskrift.dk, at der nok er omkring 260.000 danske Twitter-konti.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer