MereMobil.dk søger alsidig tech- og forbrugerjournalist

Studie- eller freelancejob: Er du den tech- og forbrugerjournalist vi mangler?

job

På MereMobil.dk er vi på udkig efter en alsidig tech- og forbrugerjournalist. Vi søger, en eller flere freelance journalister eller studiemedhjælpere, som på daglig basis kan levere artikler.

Du skal kunne dække teknologiområdet med primært fokus på smartphones, tablets, telemarkedet, abonnementer og markedsudviklingen.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Vi lægger vægt på, at du kan skrive i et let forståeligt sprog, og omsætte komplicerede tekniske problemstillinger så ’Hr. og Fru Danmark’ kan forstå, hvad det betyder for dem, i deres hverdag. Kan du tænke forbrugervinkler ind, er det bestemt ikke en ulempe.

Du skal kunne levere de hurtige daglige nyheder, såvel som større baggrundshistorier.

Om dig:

– Minimum 18 år
– Bopæl er underordnet
– Teknisk interesse, men ikke nødvendigvis ’technørd’
– Du har interesse for formidling
– Pligtopfyldende – kan overholde deadlines og aftaler

Vi tilbyder:

MereMobil.dk betaler for afleveringer, og du kan derfor arbejde frit under ansvar. Der er tale om et freelance eller studiejob, på Danmarks nok hurtigst voksende webmedie om smartphones og telebranchen.

Bemærk: Vi søger ikke anmeldere, så hvis du kun tænder på, at lege med de nyeste produkter, er det ikke dig , som vi søger.

Kontakt:

Send en mail med CV, artikeleksempler fra noget du tidligere har skrevet og eventuelle referencer til: [email protected]. Afsøgningsfrist: Hurtigst muligt eller senest 1. marts 2015.


Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.