MereMobil.dk søger alsidig tech- og forbrugerjournalist

Studie- eller freelancejob: Er du den tech- og forbrugerjournalist vi mangler?

job

På MereMobil.dk er vi på udkig efter en alsidig tech- og forbrugerjournalist. Vi søger, en eller flere freelance journalister eller studiemedhjælpere, som på daglig basis kan levere artikler.

Du skal kunne dække teknologiområdet med primært fokus på smartphones, tablets, telemarkedet, abonnementer og markedsudviklingen.

Vi lægger vægt på, at du kan skrive i et let forståeligt sprog, og omsætte komplicerede tekniske problemstillinger så ’Hr. og Fru Danmark’ kan forstå, hvad det betyder for dem, i deres hverdag. Kan du tænke forbrugervinkler ind, er det bestemt ikke en ulempe.

Du skal kunne levere de hurtige daglige nyheder, såvel som større baggrundshistorier.

Om dig:

– Minimum 18 år
– Bopæl er underordnet
– Teknisk interesse, men ikke nødvendigvis ’technørd’
– Du har interesse for formidling
– Pligtopfyldende – kan overholde deadlines og aftaler

Vi tilbyder:

MereMobil.dk betaler for afleveringer, og du kan derfor arbejde frit under ansvar. Der er tale om et freelance eller studiejob, på Danmarks nok hurtigst voksende webmedie om smartphones og telebranchen.

Bemærk: Vi søger ikke anmeldere, så hvis du kun tænder på, at lege med de nyeste produkter, er det ikke dig , som vi søger.

Kontakt:

Send en mail med CV, artikeleksempler fra noget du tidligere har skrevet og eventuelle referencer til: [email protected]. Afsøgningsfrist: Hurtigst muligt eller senest 1. marts 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram