Ericsson leverer VoLTE-platform til TDC

TDC har valgt Ericsson til at opgradere selskabets eksisterende IP Multimedia Subsystem. Det skal give danskerne VoLTE – stemmeopkald over 4G.

TDC har valgt Ericsson som hovedleverandør til. at levere en integreret kommunikationstjeneste baseret på Voice-over-LTE (VoLTE), og til at opgradere det eksisterende IP Multimedia Subsystem. Ifølge en pressemeddelelse fra Ericsson omfatter kontrakten både hardware, software-licenser, implementeringstjenester, projektstyring, tjenester vedrørende softwareopgradering samt support, og strækker sig over seks år.

Mobilmast, telemast, basestation

Danskerne har adgang til nogle af verdens bedste mobilnet. (Foto: TDC).

Et IP Multimedia Subsystem kan groft sagt beskrives, som en betegnelse på det internet netværk, som sørger for, at skabe forbindelserne mellem radiodelen (mobilmasterne) af netværket og de tjenester, som kører på netværket (såsom videostreaming og videotelefoni).

– “Vi er glade for at bygge videre på vores mangeårige forhold til Ericsson, og vi er opsatte på fortsat at tilbyde vores kunder den bedste brugeroplevelse. Med vores visioner og Ericssons lederskab, ekspertise og størrelse, kan vi nu tilbyde vores kunder en endnu bedre multimedieoplevelse,” udtaler Kim Søgård Kristensen, teknisk direktør i TDC.

IP Multimedia Subsystem sørger f.eks. for at levere Voice-over-LTE, som skal gøre det muligt, at  benytte taletelefoni over TDCs nye 4G LTE mobilnetværk. Dermed bliver TDC, ifølge pressemeddelelsen, i stand til at levere avancerede og integrerede kommunikationsydelser til både stationære og mobile netværk.

– “Vi er glade for at kunne støtte TDC’s udvikling af deres kommunikationsnetværk med VoLTE baseret på IMS og muliggøre nye og forbedrede kommunikationstjenester på tværs af alle enheder på det mobile og stationære netværk. Dette vil give abonnenter hos TDC en forbedret brugeroplevelse og nye måder at kommunikere på,” udtaler Jørgen Alsing, adm. direktør for Ericsson Danmark i pressemeddelelsen.

Ericssons IMS-løsning inkluderer Multimedia Telephony Application Server (MTAS), Session Border Gateway (SBG), Home Subscriber Server (HSS) og Call Session Control Function (CSCF). Evolved Packet Core (EPC) er blevet opgraderet med den nye evolved Packet Data Gateway (ePDG).

Mere til historien

Kinesiske Huawei leverer selve radio delen (RAN) af TDCs nye mobilnetværk.

Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Mobilmaster spår om antallet af danskere på Christiansborg Slotsplads

I går fik Danmark en ny regent og mobilmasterne har hjulpet med, at finde antallet af danskere, der var mødt op på Christiansborg Slotsplads.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram