Ericsson leverer VoLTE-platform til TDC

2

TDC har valgt Ericsson til at opgradere selskabets eksisterende IP Multimedia Subsystem. Det skal give danskerne VoLTE – stemmeopkald over 4G.

TDC har valgt Ericsson som hovedleverandør til. at levere en integreret kommunikationstjeneste baseret på Voice-over-LTE (VoLTE), og til at opgradere det eksisterende IP Multimedia Subsystem. Ifølge en pressemeddelelse fra Ericsson omfatter kontrakten både hardware, software-licenser, implementeringstjenester, projektstyring, tjenester vedrørende softwareopgradering samt support, og strækker sig over seks år.

Mobilmast, telemast, basestation
Danskerne har adgang til nogle af verdens bedste mobilnet. (Foto: TDC).

Et IP Multimedia Subsystem kan groft sagt beskrives, som en betegnelse på det internet netværk, som sørger for, at skabe forbindelserne mellem radiodelen (mobilmasterne) af netværket og de tjenester, som kører på netværket (såsom videostreaming og videotelefoni).

– “Vi er glade for at bygge videre på vores mangeårige forhold til Ericsson, og vi er opsatte på fortsat at tilbyde vores kunder den bedste brugeroplevelse. Med vores visioner og Ericssons lederskab, ekspertise og størrelse, kan vi nu tilbyde vores kunder en endnu bedre multimedieoplevelse,” udtaler Kim Søgård Kristensen, teknisk direktør i TDC.

IP Multimedia Subsystem sørger f.eks. for at levere Voice-over-LTE, som skal gøre det muligt, at  benytte taletelefoni over TDCs nye 4G LTE mobilnetværk. Dermed bliver TDC, ifølge pressemeddelelsen, i stand til at levere avancerede og integrerede kommunikationsydelser til både stationære og mobile netværk.

– “Vi er glade for at kunne støtte TDC’s udvikling af deres kommunikationsnetværk med VoLTE baseret på IMS og muliggøre nye og forbedrede kommunikationstjenester på tværs af alle enheder på det mobile og stationære netværk. Dette vil give abonnenter hos TDC en forbedret brugeroplevelse og nye måder at kommunikere på,” udtaler Jørgen Alsing, adm. direktør for Ericsson Danmark i pressemeddelelsen.

Ericssons IMS-løsning inkluderer Multimedia Telephony Application Server (MTAS), Session Border Gateway (SBG), Home Subscriber Server (HSS) og Call Session Control Function (CSCF). Evolved Packet Core (EPC) er blevet opgraderet med den nye evolved Packet Data Gateway (ePDG).

Mere til historien

Kinesiske Huawei leverer selve radio delen (RAN) af TDCs nye mobilnetværk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer