Kom på nettet i taxaen

Telia leverer ny Wi-Fi løsning til taxiselskabet Taxa 4x35 så du kan være på nettet i taxaen.

Telia Wi-Fi Taxa 4x35

Et nyt samarbejde mellem Telia og Danmarks største taxiselskab TAXA 4x35 betyder, at kunderne fra 1. februar kan logge gratis på nettet fra bagsædet. (Foto: Telia)

Et nyt samarbejde skal sikre Wi-Fi i samtlige biler hos taxaselskabet Taxa 4x35 i København og Kolding. Allerede fra 1. februar 2015 kan taxikunderne i København koble sig på det gratis Wi-Fi netværk, når de benytter en hyrevogn fra selskabet.

I en pressemeddelelse fra Telia udtaler administrerende direktør for Taxa 4x35, Jacob Gulmann:

- "Vi kører dagligt rundt med rigtigt mange turister og udenlandske medarbejdere fra store selskaber, og det er jo dyrt for dem at downloade tunge filer eller streame via telefonen. De fleste bruger i dag en tablet eller deres computer hvor som helst og logger gerne på for lige at tjekke afgangstiderne i lufthavnen, lave et Skype-opkald eller tjekke deres mails".

800 hyrevogne får Wi-Fi

Taxa 4x35 har omkring 800 vogne i København og Kolding. I første omgang rulles Wi-Fi løsningen ud i København og senere på året kommer turen så til hyrevognene i Kolding. Wi-Fi løsning til bilerne bliver leveret af Telia, som har etableret løsningen.

- ”Vores løsning består af små routere, der installeres i hver enkelt vogn, som dermed får eget Wi-Fi-netværk til glæde for kunderne. Man logger blot på, hvorefter man frit kan læse mails, tjekke ind i lufthavnen eller uploade billeder til Facebook eller Instagram. Løsningen kører på både 3G og 4G, så man kan også streame film og serier på de lidt længere ture,” udtaler Jacques Nedergaard, salgsdirektør i Telias erhvervsforretning, i pressemeddelelsen.

Mere til historien

Telia står også bag den enorme Wi-Fi løsning på Danmarks nationalstadion Telia Parken.

Så godt virker 5G internet fra Telia

TEST: Internet til hjemmet via 5G-router uden teknikerbesøg og gravearbejde. Lovende! …men virker det? Det har vi testet.

(mere…)
Hvornår lukker 2G-mobilnettet?

OVERBLIK: Hvad sker der med 2G? Hvornår lukker teleselskaberne for 2G-mobildækningen?

(mere…)
Telia og Call Me-kunder har store problemer (LØST)

DRIFT: Hvis du har bøvl med kommunikationen, så er du ikke den eneste. (LØST)

(mere…)
Telia i Danmark opkøbes af Norlys

BREAKING: Telia i Danmark bliver solgt til Norlys, hvis de sidste detaljer falder på plads.

(mere…)
Telia og Telenor har slukket 3G – farvel til en æra

Farvel og tak. Telia og Telenor har nu slukket for de sidste dele af 3G-netværket. Hvad så nu?

(mere…)
3 er overraskende gode

Ikke så ringe endda, viser en ny netværksrapport.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram