Send SMS via Android fra din PC

13

TIP: Sådan kommer du i gang med at svare SMS’er, se indgående opkald og notifikationer fra Android-mobilen via din computer.

Apples seneste opdateringer til iOS og OSX gør det muligt at se og svare på beskeder der kommer fra en iOS enhed, på Mac computere. Systemet er smart, og gør det lettere at opretholde en kommunikation, samtidig med man arbejder fra sin computer.

Pushbullet til Android
Pushbullet – notifikationer ved hånden

Det samme kan dog også lade sig gøre på Android. Det er godt nok ikke udviklet af Google, selvom selskabet har deres Hangouts app tilgængelig til både Android, PC og Chrome browseren.

Men med applikationen Pushbullet installeret på de ønskede enheder, bliver det en leg at dele indhold imellem dem, samtidig med du får det fulde overblik over hvad der kommer af notifikationer, på din Android tablet eller smartphone og muligheden for at sende og svare på en besked.

Simpel opsætning

Pushbullet har på denne side, samlet en oversigt over de systemer som deres app understøtter. Her kan du også hente applikationen til din Android-enhed. Personligt anbefaler jeg at vælge udvidelsen til Chrome-browseren, da denne fuldt ud understøtter alle funktioner.

Når du har installeret Pushbullet på de ønskede enheder, skal du blot følge den meget simple opsætningsguide, hvorefter du er klar til at sende og modtage beskeder, se indgående notifikationer fra Android såsom mails, Facebook, Twitter og meget mere via din PC.

Det er værd at bemærke, at Pushbullet programmet til PC stadig er i beta, hvilket betyder du ikke kan starte beskeder via denne. Du kan dog stadig se når du modtager dem, samt svare dem. Du kan blot ikke starte en besked. Her skal eksempelvis Chrome-udvidelsen bruges.

Herunder kan du se billeder af applikationen til Android og udvidelsen til Chrome, hvor også en del af opsætningen er med.

Mere til historien

Pushbullet kan også fungere som en afsender og modtager af links, filer og tekst. Du kan dermed let markere en tekst og sende denne til din smartphone eller tablet, det samme gælder den anden vej.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer