Snapd fanger reaktioner på billederne

TIP: Fang vennernes reaktioner på de billeder du sender til dem. Snapd snapper og returnerer.

Snapd

Snapd

En ny applikation til iPhone giver en ny dimension på billeder som du sender til vennerne. Det kan kaldes en interaktiv udgave af Instagram, hvor fotos ikke blot får et ”Synes godt om”.

Når du sender et foto til en anden Snapd-bruger, fanges med det samme reaktionen på billedet hos modtageren, som så efterfølgende sendes retur til dig. Det kan uden tvivl gå hen og blive meget festligt, alt efter hvilket foto der sendes.

Snapd blev lanceret i november, men er nu tilgængelig i App Store til iPhones der kører iOS 7 og fremefter.

Fotos kan sendes til flere venner på én gang. Sammen med billedet kan der tilføjes en kort tekst. Billederne kan efterfølges deles på Facebook og Twitter.

 

Herunder kan du se en kort præsentation af Snapd.

 

 

Mere til historien

 

Snapd får en udfordring med at tiltrække mange brugere, da der er langt til toppen. Instagram har lige rundet 300 millioner brugere, og er nu større end Twitter.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.