TDC tilbage i kampen om mobilt bredbånd

5

Langt om længe er TDC kommet ind i kampen om mobilt bredbånd, og teleselskabets tilbud er overraskende konkurrencedygtigt.

TDC mobilt bredbånd 200 GB
TDC mobilt bredbånd 200 GB

Det er en slet skjult hemmelighed, at TDC de seneste mange år slet ikke har deltaget i kampen, når det gælder mobilt bredbånd. TDCs tilbud har simpelthen været for dyre og indeholdende alt for lidt data sammenlignet med konkurrenters tilbud. Det vil sige indtil nu.

TDC har nemlig meldt sig ind i kampen igen med et mobilt bredbåndsabonnement med 200 GB data til 349 kroner. Sammenlignet med konkurrenterne så er det faktisk et overraskende konkurrencedygtigt produkt, til en meget attraktiv pris.

Inkluderet i abonnementet giver TDC nemlig også mulighed for datadeling på et ekstra simkort, TDC musik, TDC Clouddisk med 50 GB samt tre måneders gratis Mofibo.

TDC nærmeste konkurrenter er 3, Call Me  og Telia. Teleselskaberne 3 og Call Me tilbyder mobile bredbåndsabonnementer med 200 GB data til 299 kroner, mens Telia tilbyder 500 GB data for 399 kroner.

Det er de ekstra tjenester som TDC Musik og Clouddisk der er med til, at gøre TDCs nye tilbud ganske konkurrencedygtigt.

Mere til historien

TDC har et dækningskrav i 207 postnumre, som selskabet skal dække med 4G LTE inden udgangen af 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer