TDC tilbage i kampen om mobilt bredbånd

Langt om længe er TDC kommet ind i kampen om mobilt bredbånd, og teleselskabets tilbud er overraskende konkurrencedygtigt.

TDC mobilt bredbånd 200 GB

TDC mobilt bredbånd 200 GB

Det er en slet skjult hemmelighed, at TDC de seneste mange år slet ikke har deltaget i kampen, når det gælder mobilt bredbånd. TDCs tilbud har simpelthen været for dyre og indeholdende alt for lidt data sammenlignet med konkurrenters tilbud. Det vil sige indtil nu.

TDC har nemlig meldt sig ind i kampen igen med et mobilt bredbåndsabonnement med 200 GB data til 349 kroner. Sammenlignet med konkurrenterne så er det faktisk et overraskende konkurrencedygtigt produkt, til en meget attraktiv pris.

Inkluderet i abonnementet giver TDC nemlig også mulighed for datadeling på et ekstra simkort, TDC musik, TDC Clouddisk med 50 GB samt tre måneders gratis Mofibo.

TDC nærmeste konkurrenter er 3, Call Me  og Telia. Teleselskaberne 3 og Call Me tilbyder mobile bredbåndsabonnementer med 200 GB data til 299 kroner, mens Telia tilbyder 500 GB data for 399 kroner.

Det er de ekstra tjenester som TDC Musik og Clouddisk der er med til, at gøre TDCs nye tilbud ganske konkurrencedygtigt.

Mere til historien

TDC har et dækningskrav i 207 postnumre, som selskabet skal dække med 4G LTE inden udgangen af 2015.

TDC afliver gammel bekendt - så hurtigt går det

TDC slukker for 3G for at gøre plads til 4G og 5G.

(mere…)
TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram