Ny Outlook til Mac er endelig klar

0

Mac-brugere får nu endelig en opdateret Outlook til Mac klient. Det er første skridt på vejen til en ny Office-pakke til Mac.

Outlook til Mac, november 2014
Outlook til Mac, november 2014 (Foto: Microsoft)

Brugere af Microsoft Office på Mac-computere har i flere år været uhyggeligt langt bagud, når det kommer til opdateringer, af den populære kontorpakke. Den nyeste version er Office 2011.

På mange punkter fungerer programmerne godt, men der er tale om en nedslidt gammeldags brugeroplevelse, og integration med Sharepoint og OneDrive Business er en næsten umulig affære.

Det første skridt på vejen mod en ny Office til Mac er Outlook, der for mange er den vigtigste applikation i Office pakken.

Den nye Outlook til Mac kan hentes af Office 365 Commercial brugere, via Office 365 Portalen. Også privatbrugere kan hente den nye Outlook udgave. Det sker via ens profilside i Office 365.

Eksternt link: Nyhederne i den nye Office til Mac

Ny Word og Excel på vej

Microsoft arbejder også nye udgaver af Word, PowerPoint, Excel og OneNote til Mac.

I starten af 2015 udsendes en public beta, af den nye Office til Mac. I andet halvår af 2015 forventer Microsoft at den endelige udgave kan frigives til slutbrugerne.

Microsoft begrunder nedprioriteringen af OS X-platformen med, at de med Office 365 er gået over til mobil-first strategi.

Mere til historien

Outlook til Mac har et betydeligt mere moderne design. Opstart af programmet sker hurtigt og Outlook er på flere punkter væsentligt hurtigere, og mere effektiv end den gamle. Når det er sagt, så er det begrænset med nye funktioner. Det minder mest af alt om, at der er lagt et nyt design ned over den gamle motor – selvom det nok ikke helt forholder sig sådan.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer