Ny Outlook til Mac er endelig klar

Mac-brugere får nu endelig en opdateret Outlook til Mac klient. Det er første skridt på vejen til en ny Office-pakke til Mac.

Outlook til Mac, november 2014

Outlook til Mac, november 2014 (Foto: Microsoft)

Brugere af Microsoft Office på Mac-computere har i flere år været uhyggeligt langt bagud, når det kommer til opdateringer, af den populære kontorpakke. Den nyeste version er Office 2011.

På mange punkter fungerer programmerne godt, men der er tale om en nedslidt gammeldags brugeroplevelse, og integration med Sharepoint og OneDrive Business er en næsten umulig affære.

Det første skridt på vejen mod en ny Office til Mac er Outlook, der for mange er den vigtigste applikation i Office pakken.

Den nye Outlook til Mac kan hentes af Office 365 Commercial brugere, via Office 365 Portalen. Også privatbrugere kan hente den nye Outlook udgave. Det sker via ens profilside i Office 365.

Eksternt link: Nyhederne i den nye Office til Mac

Ny Word og Excel på vej

Microsoft arbejder også nye udgaver af Word, PowerPoint, Excel og OneNote til Mac.

I starten af 2015 udsendes en public beta, af den nye Office til Mac. I andet halvår af 2015 forventer Microsoft at den endelige udgave kan frigives til slutbrugerne.

Microsoft begrunder nedprioriteringen af OS X-platformen med, at de med Office 365 er gået over til mobil-first strategi.

Mere til historien

Outlook til Mac har et betydeligt mere moderne design. Opstart af programmet sker hurtigt og Outlook er på flere punkter væsentligt hurtigere, og mere effektiv end den gamle. Når det er sagt, så er det begrænset med nye funktioner. Det minder mest af alt om, at der er lagt et nyt design ned over den gamle motor – selvom det nok ikke helt forholder sig sådan.

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Google klar med nye funktioner til Pixel

Google har frigivet deres seneste Pixel Feature Drop, som indeholder en masse nye funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram