HTC Kamera kan nu opdateres via Google Play

0

HTC frigiver flere af sine apps så de uafhængigt opdateres via Google Play – godt for forbrugerne.

Google startede det med blandt andet Gmail, Kalender og mange andre vigtige applikationer, og nu fortsætter flere producenter tendensen. Adskillelse af vigtige applikationer fra telefonernes firmware gør det muligt, at apps kan opdateres uafhængigt af de enkelte enheder.

Google Apps på Google Play
Google apps

Grunden er meget simpel. I stedet for at samle en masse fejlrettelser og forbedringer til producenternes mange forskellige enheder, i store opdateringer, kan man med apps tilgængelig via Google Play opdatere og fejlrette hurtigt, til gavn for forbrugerne.

– Gmail app får kæmpe opdatering

Netop dette er blandt andet HTC i gang med. Allerede nu kan du hente og opdatere blandt andet HTC Blink Feed, HTC Galleri og HTC Weather. Alle er de tilgængelige via Google Play. Nu har HTC også frigivet HTC Camera.

Med HTC Camera klar via Google Play er det muligt for adskillige HTC enheder, at få de nyeste features og funktioner, også selvom din enhed ikke er født med dem.

– Stor opdatering af Google Calendar på Android

Blandt andet er den nye funktion HTC Eye Experience med i den seneste opdatering af applikationen, hvilket betyder, enheder der ikke er født med funktionen, nu kan opdatere deres kamera-applikation via Google Play, og få udnyttelse af funktionen.

Der er dog den begrænsning, at HTC bestemmer hvilke enheder der understøtter HTC Camera applikationen. Det kan derfor betyde, at din aldrende HTC enhed, ikke kan opdatere kamera-applikationen.

– Her er det nye Google Play

HTC har ikke meldt ud hvilke enheder der understøtter de enkelte applikationer, men via dette link fra Google Play, kan du se samlingen af apps frigivet af HTC.

Mere til historien

Også producenter som Asus og Sony har applikationer tilgængelige via Google Play, så de kan opdateres på de enkelte produkter, uafhængigt af enhedernes firmware.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer