Google: Køb Chromebook og få 1 TB lagerplads

7

Google er kommet i gavehumør og giver resten af året ud en julegave til en værdi af 1.400 kroner.

Julens måned er lige om hjørnet, og derfor er flere selskaber begyndt at forkæle deres kunder, heriblandt også Google.

Chromebook 2 (Foto: Samsung)
Chromebook 2 (Foto: Samsung)

Hos Google er årets første julegave til de kunder, der går ud og investerer i selskabets modsvar til en PC, Google kalder det en Chromebook.

Køber du inden 1. januar 2015 en Google Chromebook fra én af selskabets samarbejdspartnere, følger der hele 1 TB (terabyte) Google Drive lagerplads med i købet. Det skriver Google på sin blog.

Med en Chromebook er idéen ikke at gemme ens data lokalt på enheden, men at udnytte den evigt voksende sky, kaldet “cloud”. Google tilbyder flere løsninger, efter hvor meget plads man har brug for, alt fra 100 GB til 30 TB.

Der er en lang række producenter at vælge imellem. Herhjemme kan Chromebooks aktuelt købes fra blandt andet Samsung, Acer, HP, Lenovo med flere. Fælles for dem alle er at de oftest er udstyret med enten 16 eller 32 GB internt SSD (Solid State Drive) hukommelse.

Der er dog én begrænsning. Gaven er kun gyldig i to år. Herefter skal du selv punge 9,99 dollars ud om måneden, for at opretholde den store mængde plads. Den gode side er at du sparer mere end 1.400 kroner på tilbuddet.

Mere til historien

Google Chromebook indeholder en lang række Google produkter som Google Drive, Google Chrome browser, Googles Docs (Office fra Google) og mange flere. Det er for mange et ideelt studie produkt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer