OneDrive får nu ubegrænset plads

3

Glem alt om begrænsningen på lagerpladsen i skyen. Microsoft fjerner barrieren og giver nu ubegrænset OneDrive opbevaringsplads.

Microsoft OneDrive
Microsoft OneDrive tilbyder nu ubegrænset plads.

Hen over de seneste måneder er priserne på cloudstorage styrtdykket. Microsoft sætter nu et nyt vigtigt stød ind i konkurrencen mod Google, Apple og Dropbox.

Topgrænsen på 1 TB (terabyte) forsvinder og OneDrives limit er ubegrænset. Det oplyser Microsoft på den officielle OneDrive blog.

Brugere af Office 365 Home, Personal og University bliver de første til at mærke de nye tider. Udrulningen er netop startet og fortsætter over de kommende måneder.

OneDrive for Business kommer også med, men først i starten af 2015.

Kommer også til Telenor-kunder

Telenor annoncerede i begyndelsen af oktober, at abonnenterne uden ekstra omkostninger fik adgang til at bruge Office 365 Home på op til fem computere. Nogle af abonnementerne hos Telenor har med andre ord den fulde Office pakke fra Microsoft gratis med.

Få Gratis Office med Telenor abonnementet

På familieabonnementerne lovede Telenor 1 TB plads til filer og billeder i OneDrive, men dette ændres nu ligeledes til ubegrænset plads.

Hos Telenor når den ubegrænsede plads også erhvervskunderne i 2015.

onedrive_pris
Priser på Microsoft OneDrive per 28. oktober 2014. Planerne er endnu ikke opdateret med ubegrænset plads og hvad det koster. (Foto: MereMobil.dk)

Pris endnu ikke kendt

Microsoft har endnu ikke annonceret prisplanen for ubegrænset OneDrive plads.

Prisen for 1 TB plads inklusive Office 365 står stadig til at koste 54,99 kroner om måneden.

Hverken Google, Apple eller Dropbox har indtil nu reageret på tiltaget fra Microsoft.

Mere til historien

Hvis du har Office 365 Home er det allerede nu muligt, at få komme på den særlige liste over de første kunder med stor OneDrive plads. Læs mere her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer