Here Maps beta til alle Android smartphones

 Nu kan du installere Here Maps på din Android telefon.

Here Maps (Foto Here.com)

Here Maps (Foto Here.com)

Navigationsapplikationen Here Maps er nu frigivet i en betaversion til alle kompatible Android smartphones.

Tidligere har Here Maps Beta været forbehold Samsung smartphones, men nu er det altså muligt at installere beta-versionen på andre producenters smartphones. Et krav er dog, at ens smartphone skal køre med Android 4.1 (eller nyere), og det anbefales kun at installere applikationen på smartphones med mindst 1 GB RAM.Route-and-Drive-S5

Here Maps er populært på grund at muligheden for off-line kort med dækning i over 100 lande. Here Maps byder endvidere “turn-by-turn” navigering, online kort over offentlig transportmuligheder samt live trafik meddelelser i over 40 lande.

For at installere Here Maps beta skal man gå ind på siden here.com/beta/android via smartphonens browser og følge instrukserne på siden.

Mere til historien

Here Maps var tidligere kendt som både Nokia Maps, Nokia Here Maps, og Ovi Maps. Programmerne har hidtil kun været tilgængelige på Nokias telefoner.


Avatar

Om Johnny K. Olesen

Johnny er freelance-journalist med en meget bred viden indenfor forbrugerelektronik. Hans speciale er netværksteknologier, og andre usynlige teknologier, der er essentielle for forbrugernes oplevelse, men som ikke altid er synlige for dem.