Kuddle og Microsoft vil lave børnevenlig tablet

0

Microsoft og det norske firma Kuddle er på vej med en børnevenlig tablet, som er baseret på Windows-platformen. Læs mere her.

Det norske firma Kuddle har planer om at lancere en børnevenlig tablet i samarbejde med Micrsoft den 1. december. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.com.

Kuddle står blandt andet bag en applikation, som tilbyder tryg billeddeling blandt børn under 13 år, men nu arbejder selskabet også på, at indhente penge fra investorer, så de kan tilbyde andre typer elektroniske enheder til børn.

– ”Den første enhed vil være en tablet på størrelse med en iPad Mini, men til en pris under 100 dollar. Tabletten vil være klar før lanceringen af netbutikken Kuddle Store,” siger Ole Vidar Hestaas fra Kuddle til Reuters.

Selvom tabletten bliver til i samarbejde med Microsoft, så vil den bære Kuddle’s brand. Det skriver Amobil.no.

http://www.youtube.com/watch?v=db2xLRdy4Jc

Og vil tilbyde den sikkerhed de fleste forældre er på jagt efter, hvilket blandt andet betyder der ikke kan ses YouTube-videoer, der ikke er beregnet til børn og spil som GTA vil ikke kunne installeres.

Det er uvist om der er tale om en ”Surface-tablet” med Kuddle-logo eller noget helt nyt, dog er det sikkert det bliver en Windows-tablet.

På sigt vil Kuddle også komme med en Android-tablet.

Mere til historien

Kuddle-tabletten vil desuden komme med Kuddle-applikationen præ-installeret. Kuddle-applikationen lanceres snart på både svensk og dansk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer