Apple opruster i Kina

0

25 nye Apple butikker er på vej i Kina indenfor de næste to år.

Ingen bør længere i tvivl om, at Apple satser stort på det kinesiske marked. Ifølge Apples direktør, Tim Cook, planlægger firmaet nemlig at åbne 25 nye Apple butikker i det folkerige land. Det skriver Reuters.

Apple-ceo-tim-cook
Apples CEO Tim Cook (Foto: Apple)

Der er i dag 15 Apple butikker i Kina, og dette antal skal forøges med 25 nye Apple Store butikker, så det samlede antal om små to år kommer op på 40. Til sammenligning så har Apple ifølge Wikipedia.org 37 butikker i Storbritannien, 17 i Frankrig og 14 i Tyskland.

Der er altså tale om en massiv satsning på det kinesiske marked sammenlignet med det mere udviklede europæiske markedet.

Mere til historien

Kina har en stor og voksende middelklasse med et stigende rådighedsbeløb. Salget af luksusvarer er derfor også stigende i Kina, hvilket vi også kan mærke på den danske eksport af luksusprodukter såsom minkskind.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer