Virtual Reality skal gøre din flytur mere behagelig

0

Hvis du er blandt dem, der ikke ser frem til at du skal lade dig transportere på ferie i et fly, så kan der være godt nyt på vej. Airbus vil nemlig gøre din flytur mere behagelig med Virtual Reality.

Skitse fra Airbus, der viser hvordan systemet kan komme til at se ud
Skitse fra Airbus, der viser hvordan systemet kan komme til at se ud

Virtual Reality lader til at være den næste vej, som den teknologiske udvikling bevæger sig ned ad. Således har både Google med deres Google briller og senest Samsung med deres Gear VR, som blev præsenteret under dette års IFA-messe i Berlin, prøvet kræfter med Virtual Reality. Nu er der noget der kan tyde på at man også indenfor flybranchen, har fået øjnene op, for den nye teknologi.

Teknologimediet Ubergizmo, beretter nemlig, at Airbus går med planer, om at udstyre deres passagerer med et såkaldt Virtual Reality headset, der skal få flyselskabets kunder til at glemme at de er ombord på et fly. Dette skal ske ved at stille et Virtual Reality headset til rådighed, som kan vise video af eksempelvis landskaber, derudover er det planen at headsettet skal være støj-isolerende, for at udelukke støj fra motorer og kabine, for tilgengæld at give plads til mere beroligende lyde. I patentansøgningen, fremgår det yderligere at headsettet også skal indeholde en lugtmaskine, der kan simulere duften af eksempelvis friske roser, samt mini airbags til at minimere generne ved turbulens.

Det er endnu yderst usikkert om dette headset nogensinde vil se dagens lys, da der, som bekendt, er langt fra patentansøgning til et endeligt produkt.

Mere til historien

Planerne om et Virtual Reality headset, er ikke det eneste Airbus går og pusler med for tiden. For et par måneder siden, søgte de også patent for en ordning, der skal erstatte flysæder med cykelsæder, for at give mere plads i kabinen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer