Nu kan du fjerne U2’s nye album fra dit iTunes bibliotek

2

Under Apples store produktlancering, sidste tirsdag, sneg der sig en musiknyhed, fra det irske band U2, med ind under rampelyset og ind i dit iTunes bibliotek i form af deres nye album. Nu hjælper Apple dig til at fjerne det igen.

Her løfter U2 og Tim Cook sløret for det irske bands nye album
Her løfter U2 og Tim Cook sløret for det irske bands nye album

De fleste produkter, som Apple løftede sløret for, på deres store konference i sidste uge, blev modtaget med jubel og sågar stående bifald fra salen, da det gik aller vildest for sig, men da Apple hev det irske rockband U2 ind på scenen og efter en optræden annoncerede at deres nye album ville blive sendt gratis ud i en halv milliard eksemplarer til eksisterende iTunes kunder, så var skepsisen noget større, for nu lå U2’s nye album “Songs Of Innocence” pludseligt i dit iTunes bibliotek, selvom du aldrig har givet lov til det.

 – Apple tilbyder nyt U2 album gratis i iTunes

Nu har Apple dog lanceret en ny side, som med et enkelt klik, fjerner albummet fra dit iTunes bibliotek, du skal blot logge ind med dit Apple ID og så er gaven fra Apple væk.

Hvis du ønsker at fjerne “Songs Of Innoncence” fra dit iTunes bibliotek, skal du blot besøge denne side.

Mere til historien

Det er ikke første gang at Apple og U2 slår pjalterne sammen – således udgav Apple i 2006 en særlig U2 udgave af deres femte generations iPod.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer