Kazam på vej med Windows Phone-telefoner

0

Mobilproducenten Kazam har i dag udsendt en pressemeddelelse, hvor de oplyser, at de nu også vil udvikle smartphones med Windows Phone-platformen.

Kazam Thunder 340W (Foto: Kazam)
Kazam Thunder 340W (Foto: Kazam)

Kazam har netop i dag udsendt en pressemeddelelse, hvor de oplyser de nu også vil udvikle Windows Phone-telefoner og altså ikke kun Android smartphones.

Samarbejdet med Microsoft betyder Kazam vil udvikle en række Windows enheder med Windows Phone 8.1.

Første 4G-telefon fra Kazam lander i butikkerne nu

Det nye samarbejde skal give Kazam en bredere produktporteføjle.

– ”Kazam er begejstret over at kunne annoncere vores første samarbejde med Microsoft. Tilføjelsen af en Windows-telefon til vores voksende portefølje er et vigtig skridt for virksomheden, specielt når flere brugere nu kan vælge fordelene og den personlige oplevelse, som Windows Phone 8.1 tilbyder,” lyder det fra Frank Jensen, COO hos Kazam Danmark.

WEB-TV: Kazam vil skabe sin succes på lave priser

Samtidig med annonceringen af samarbejdet med Microsoft lancerer Kazam også den første smartphone med Windows Phone 8.1. Læs mere om den nye Kazam Thunder 340W her.

Mere til historien

Kazam lægger meget vægt på deres ”gratis udskiftning af skærm”. Denne garanti på skærme løber over 12 måneder fra købsdatoen og kunderne har mulighed for én gratis skærmudskiftning i den periode. Dette gælder også de nye Windows Phone smartphones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer