Google: Kampen mod Apple er mere brutal end nogensinde før

0

Google og Apple er to amerikanske teknologivirksomheder, der ikke alene blot deler nationalitet, men også deler et fælles mål, om at være stærkere end konkurrenten og den kamp er nu mere brutal end nogensinde før.

Eric Schmidt
Eric Schmidt

– “Kampen mod Apple er mere brutal end nogensinde før”.

Det ovenstående udsagn, er ikke grebet ud af den blå luft, men kommer rent faktisk fra hestens egen mund.

Bestyrelsesformand hos Google og tidligere CEO hos firmaet, Eric Schmidt, aflagde nemlig i går et besøg hos det amerikanske nyhedsmedie Bloomberg, sammen med sin tidligere kollega og senior vicepræsident for Googles produktafdeling, Jonathan Rosenberg, i forbindelse med udgivelsen af en ny fælles bog.

 – Apple sætter ny salgsrekord med iPhone 6

I denne anledning, benyttede Bloomberg sig af muligheden for at interviewe de to prominente herrer og her udtrykte Eric Schmidt at konkurrencen mellem Google og Apple, er større end nogensinde før – et faktum han mener er til gavn for forbrugerne.

-“Faktisk vil jeg sige, at denne brutale kamp imellem Apple og Google, på baggrund af Android og iOS, bringer enorme fordele med sig, for forbrugere over hele verdenen. Hvis du kigger på innovationen på Apples side og på Googles side, så er det denne konkurrence, som jeg mener er definerende for kampen om computer industrien, det gavner globalt på et niveau der påvirker milliarder af mennesker,” udtaler Eric Schmidt under interviewet med Bloomberg journalisterne, der følger op med spørgsmålet om hvad Eric Schmidt, mener om de folk, der ligger i kø foran Apple butikker for at sikre sig den nyeste iPhone, til det svarer Eric Schmidt:”Jeg mener, at Samsung havde disse produkter for et år siden, det er hvad jeg mener om det,” og trækker dermed linjerne knivskarpt op, overfor Apple, der nok vil vælge at lade de spæde salgstal, for de to nye iPhones tale sit klare sprog.

Her kan du købe iPhone 6 fra midnat

Mere til historien

Den nye bog fra Googles bestyrelsesformand Eric Schmidt og Jonathan Rosenberg, har fået titlen “How Google Works” og kan købes på internettet i dag,

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer