Flere producenter tilknytter sig Windows Phone

Microsoft har siden februar måned oplevet en stigende interesse for deres Windows Phone operativssystem.

Windows Phone Store

Windows Phone Store Logo (Foto: MereMobil.dk)

Selvom de seneste salgstal tegner en dyster fremtid for Microsoft og Windows Phone, så er der også grund til at bevare optimismen hos den amerikanske teknologigigant, for på mange områder, går det unægteligt den rigtige vej. Blandt andet er der fremgang i antallet af applikationer i deres Windows Phone Store – et område, hvor de længe har haltet efter konkurrenterne.

 – Windows Phone når milepæl – 300.000 apps

Men det er ikke blot blandt applikations-udviklerne, at der er en stigende interesse for Windows Phone systemet, nu oplyser Microsoft nemlig i en pressemeddelelse, at de siden Februar måned, har oplevet en stigende interesse for deres smartphone-system blandt en række producenter.

Helt konkret kan Microsoft nu notere sig at 14 nye producenter har tilknyttet sig Windows Phone familien og det har kastet 22 nye enheder af sig. Microsoft fremhæver blandt andet den europæiske smartphone-producent Kazam, som en af de nye producenter der har valgt at gøre brug af Windows Phone systemet. Kazam offentliggjorde ved sidste uges IFA messe, i Berlin, deres første smartphone, bygget på Windows Phone platformen.

Kazam Thunder 340W – første Windows Phone

Årsagen til den øgede interesse, skal findes i at Microsoft i februar måned annoncerede et tæt samarbejde med Qualcomm, der blandt andet fremstiller processorer til de fleste af markedet smartphones, herunder Samsung Galaxy S5 og HTC One M8.

Det tætte samarbejde med Qualcomm har givet interesserede producenter, et unikt indblik, i hvordan Microsoft helst ser at producenterne udvikler Windows Phone baserede smartphones.

Mere til historien

Analyseselskabet IDC, offentliggjorde en rapport i august måned, der afslørede at salget af Windows Phone enheder var dalet med 9,4 procent, sammenlignet med tallene fra 2013.

Nu har Microsoft slukket for mobilen

Windows 10 Mobile er desværre fortid. Det samme er Microsofts engagement på mobile styresystemer. Husker du da det startede?

(mere…)
Officielt farvel til et lovende styresystem

Øv! Så gik det ikke mere. Jeg holdt ellers rigtigt meget af dette styresystem på smartphones. Det var nyt, frisk og smart. Desværre slog det aldrig igennem.

(mere…)
Nekrolog: Windows på mobilen er død

Efter 20 år på mobilen er det slut. Microsoft har trukket stikket til Windows på mobilen.

(mere…)
Windows Phone er for alvor død – farvel til Microsofts mobilplatform

Glem alt om at få opdateret din Windows Phone med nye funktioner eller sikkerhedsrettelser. Microsoft har trukket stikket.

(mere…)
MobilePay og WeShare siger farvel til Windows

MobilePay stopper udviklingen af MobilePay-applikationen til Windows platformen. Så Windows Phone brugere vil inden længe ikke kunne bruge MobilePay.

(mere…)
Windows-telefoner er næsten helt væk

Microsofts styresystem er snart så lille, at markedsandelene ikke kan måles. Android fortsætter væksten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram