Flere producenter tilknytter sig Windows Phone

0

Microsoft har siden februar måned oplevet en stigende interesse for deres Windows Phone operativssystem.

Windows Phone Store
Windows Phone Store Logo (Foto: MereMobil.dk)

Selvom de seneste salgstal tegner en dyster fremtid for Microsoft og Windows Phone, så er der også grund til at bevare optimismen hos den amerikanske teknologigigant, for på mange områder, går det unægteligt den rigtige vej. Blandt andet er der fremgang i antallet af applikationer i deres Windows Phone Store – et område, hvor de længe har haltet efter konkurrenterne.

 – Windows Phone når milepæl – 300.000 apps

Men det er ikke blot blandt applikations-udviklerne, at der er en stigende interesse for Windows Phone systemet, nu oplyser Microsoft nemlig i en pressemeddelelse, at de siden Februar måned, har oplevet en stigende interesse for deres smartphone-system blandt en række producenter.

Helt konkret kan Microsoft nu notere sig at 14 nye producenter har tilknyttet sig Windows Phone familien og det har kastet 22 nye enheder af sig. Microsoft fremhæver blandt andet den europæiske smartphone-producent Kazam, som en af de nye producenter der har valgt at gøre brug af Windows Phone systemet. Kazam offentliggjorde ved sidste uges IFA messe, i Berlin, deres første smartphone, bygget på Windows Phone platformen.

Kazam Thunder 340W – første Windows Phone

Årsagen til den øgede interesse, skal findes i at Microsoft i februar måned annoncerede et tæt samarbejde med Qualcomm, der blandt andet fremstiller processorer til de fleste af markedet smartphones, herunder Samsung Galaxy S5 og HTC One M8.

Det tætte samarbejde med Qualcomm har givet interesserede producenter, et unikt indblik, i hvordan Microsoft helst ser at producenterne udvikler Windows Phone baserede smartphones.

Mere til historien

Analyseselskabet IDC, offentliggjorde en rapport i august måned, der afslørede at salget af Windows Phone enheder var dalet med 9,4 procent, sammenlignet med tallene fra 2013.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer