Få 100GB ekstra lagerplads med Google Drev

Google er klar med et særligt tilbud til HTC ejere. Søgegiganten tilbyder nemlig nu 100GB ekstra lagerplads på Google Drev.

For ikke meget mere end en uge siden, valgte Dropbox at sætte deres priser markant ned. Det resulterede udover billigere priser også i ekstra lagerplads til allerede eksisterende kunder. Således fik Dropbox kunder med eksempelvis 100GB lagerplads, pludseligt udvidet deres virtuelle harddisk til hele 1TB.

 - Dropbox sætter prisen kraftigt ned

Nu tyder noget på at den aggressive prisnedsættelse fra Dropbox, har fået den amerikanske søgegigant Google til at ryste en anelse på hænderne, for de er nemlig nu klar med et særligt tilbud til HTC ejere, der giver 100GB ekstra lagerplads gratis i to år, til deres Dropbox konkurrent, Google Drev, det melder Google på deres support hjemmeside.

For at få fat på de 100GB ekstra lagerplads, som Google tilbyder, skal du blot åbne Google Drev applikationen, klikke på "Redeem/Indløs" og følge trinene i den indløsningsguide der dukker op på telefonen.

Tilbuddet kan indløses af ejere af HTC One (M8), HTC Desire HTC Desire 816, HTC Desire 610 og HTC One Max.

Mere til historien

Google Drev blev lanceret af Google i 2012 og har i dag omkring 190 millioner aktive brugere om måneden.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram