Få 100GB ekstra lagerplads med Google Drev

0

Google er klar med et særligt tilbud til HTC ejere. Søgegiganten tilbyder nemlig nu 100GB ekstra lagerplads på Google Drev.

For ikke meget mere end en uge siden, valgte Dropbox at sætte deres priser markant ned. Det resulterede udover billigere priser også i ekstra lagerplads til allerede eksisterende kunder. Således fik Dropbox kunder med eksempelvis 100GB lagerplads, pludseligt udvidet deres virtuelle harddisk til hele 1TB.

 – Dropbox sætter prisen kraftigt ned

Nu tyder noget på at den aggressive prisnedsættelse fra Dropbox, har fået den amerikanske søgegigant Google til at ryste en anelse på hænderne, for de er nemlig nu klar med et særligt tilbud til HTC ejere, der giver 100GB ekstra lagerplads gratis i to år, til deres Dropbox konkurrent, Google Drev, det melder Google på deres support hjemmeside.

For at få fat på de 100GB ekstra lagerplads, som Google tilbyder, skal du blot åbne Google Drev applikationen, klikke på “Redeem/Indløs” og følge trinene i den indløsningsguide der dukker op på telefonen.

Tilbuddet kan indløses af ejere af HTC One (M8), HTC Desire HTC Desire 816, HTC Desire 610 og HTC One Max.

Mere til historien

Google Drev blev lanceret af Google i 2012 og har i dag omkring 190 millioner aktive brugere om måneden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer