Apple Watch indtager catwalken i Paris

Det nye Apple Watch, gør i disse dage sin første offentlige optræden, under dette års modemesse i Paris.

Colette udstiller i denne uge det nye Apple Watch

Colette udstiller i denne uge det nye Apple Watch

I forlængelse af Apples store præsentation af de nye iPhones og ikke mindst det nye Apple Watch, tidligere på måneden, fik verdenspressen efterfølgende en eksklusiv mulighed for at iagttage den nye spændende gadget fra Apple. Det nye ur fra Apple, var rygtet på forhånd, men blev altså først officielt bekræftet, da CEO hos Apple. Tim Cook, løftede sløret, for det nye Apple Watch, der samtidigt markerer introduktionen af en ny generation af elektronik, fra den amerikanske teknologivirksomhed.

 – Apple Watch er en realitet

Hvad der hidtil har været forbeholdt priviligerede journalister, vil den eksklusive modebutik, Colette, i Paris, nu også bringe til den almindelige forbruger på gaden, i anledning af den årlige fashion week i Paris, der finder sted i denne uge.

Således melder Colette, på deres hjemmeside, at de i denne uge, vil udstille Apple uret i deres vindue, hvilket altså vil give nysgerrige sjæle en interessant mulighed, for at kaste et første blik på det nye Apple Watch.

Mere til historien

Apple meldte ved lanceringen af Apple Watch, at det først vil blive sat til salg i starten af det nye år, så med mindre at du befinder dig i Paris i disse dage, bliver du nok nødt til at væbne dig med tålmodighed, hvis du ønsker at tage et kig på det nye ur.

Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Omfattende ændring på iPhone kommer til iPad

Apple er også tvunget til at ændre softwaren på iPad.

(mere…)
Du skal se denne Apple-event i dag

HUSK: Hvis du elsker ny teknologi, så skal du se med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram