Apple Watch indtager catwalken i Paris

0

Det nye Apple Watch, gør i disse dage sin første offentlige optræden, under dette års modemesse i Paris.

Colette udstiller i denne uge det nye Apple Watch
Colette udstiller i denne uge det nye Apple Watch

I forlængelse af Apples store præsentation af de nye iPhones og ikke mindst det nye Apple Watch, tidligere på måneden, fik verdenspressen efterfølgende en eksklusiv mulighed for at iagttage den nye spændende gadget fra Apple. Det nye ur fra Apple, var rygtet på forhånd, men blev altså først officielt bekræftet, da CEO hos Apple. Tim Cook, løftede sløret, for det nye Apple Watch, der samtidigt markerer introduktionen af en ny generation af elektronik, fra den amerikanske teknologivirksomhed.

 – Apple Watch er en realitet

Hvad der hidtil har været forbeholdt priviligerede journalister, vil den eksklusive modebutik, Colette, i Paris, nu også bringe til den almindelige forbruger på gaden, i anledning af den årlige fashion week i Paris, der finder sted i denne uge.

Således melder Colette, på deres hjemmeside, at de i denne uge, vil udstille Apple uret i deres vindue, hvilket altså vil give nysgerrige sjæle en interessant mulighed, for at kaste et første blik på det nye Apple Watch.

Mere til historien

Apple meldte ved lanceringen af Apple Watch, at det først vil blive sat til salg i starten af det nye år, så med mindre at du befinder dig i Paris i disse dage, bliver du nok nødt til at væbne dig med tålmodighed, hvis du ønsker at tage et kig på det nye ur.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer