Apple Watch indtager catwalken i Paris

Det nye Apple Watch, gør i disse dage sin første offentlige optræden, under dette års modemesse i Paris.

Colette udstiller i denne uge det nye Apple Watch

Colette udstiller i denne uge det nye Apple Watch

I forlængelse af Apples store præsentation af de nye iPhones og ikke mindst det nye Apple Watch, tidligere på måneden, fik verdenspressen efterfølgende en eksklusiv mulighed for at iagttage den nye spændende gadget fra Apple. Det nye ur fra Apple, var rygtet på forhånd, men blev altså først officielt bekræftet, da CEO hos Apple. Tim Cook, løftede sløret, for det nye Apple Watch, der samtidigt markerer introduktionen af en ny generation af elektronik, fra den amerikanske teknologivirksomhed.

 - Apple Watch er en realitet

Hvad der hidtil har været forbeholdt priviligerede journalister, vil den eksklusive modebutik, Colette, i Paris, nu også bringe til den almindelige forbruger på gaden, i anledning af den årlige fashion week i Paris, der finder sted i denne uge.

Således melder Colette, på deres hjemmeside, at de i denne uge, vil udstille Apple uret i deres vindue, hvilket altså vil give nysgerrige sjæle en interessant mulighed, for at kaste et første blik på det nye Apple Watch.

Mere til historien

Apple meldte ved lanceringen af Apple Watch, at det først vil blive sat til salg i starten af det nye år, så med mindre at du befinder dig i Paris i disse dage, bliver du nok nødt til at væbne dig med tålmodighed, hvis du ønsker at tage et kig på det nye ur.

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram