Tip kommunen om huller i vejen

0

En applikation gør det muligt for dig, at tippe din kommune om huller i vejen, ødelagte vejskilte, slidte vejstriber m.v. Applikationen dækker hele landet.

screen568x568-2Ønsker du at gøre din kommune opmærksom på ting der er galt på vejene, cykelstier eller fortove, så er det blevet lettere med applikationen ”Giv et praj”.

Alt du skal gøre er åbne applikation og tage et billede af problemet med din telefon, derefter vælge kategorien og trykke send. Dit ”praj” bliver så sendt til den rigtige kommune ud fra telefonens GPS-position. Det skriver FDM.dk.

Du kan indrapportere alt fra huller i vejen, ødelagt fortorv/cykelsti, manglende eller ødelagte skilte, slidte vejstriber, grene på vej eller cykelsti, graffiti eller en bjørneklo.

Applikationen fungerer over hele landet lyder det fra folkene bag. Dog er det kun 38 kommuner ud af de 98, som direkte er med via et abonnement. Hos de resterende 60 kommuner sendes foto og position via email, dog sker det til den relevante mailadresse i den pågældende kommune.

Desværre er der ingen garanti for, at kommunen gør noget ved problemet eller giver dig en tilbagemelding. Men så har du i hvert fald gjort hvad du kunne.

Applikationen er gratis og kan downloades i både Apples A$pp Store og Google Play Store. En version til Windows Phone skulle også være på trapperne.

Mere til historien

Flere kommuner har deres egen “giv et tip-applikation”, disse gælder dog kun inden for den pågældende kommune.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer