Telenor opruster netværk inden DHL-Stafet

0

DHL-Stafet betyder mange mennesker samlet på et sted, hvilket kan give dårlig mobildækning, men når startskuddet går i Odense i næste uge er der opstillet en ekstra mobilmast.

DHL-Stafet
DHL-Stafet

Telenor opruster mobilnetværket inden startskuddet går på årets DHL Stafet i Odense på tirsdag. Det oplyser teleselskabet i en pressemeddelse.

Selskabet har rykket en ekstra 4G-mobilmast ind på løbeområdet for at sikre, at der er en god netværksoplevelse til de mange tusinde løbere, der tirsdag, onsdag og torsdag i næste uge indtager Fruens Bøge i Odense.

Der ventes omkring 17.000 mennesker til årets DHL-Stafet i Odense i de tre dage i næste uge. Det betyder derfor også et øget pres på mobilnetværket i og omkring Fruens Bøge. Derfor har Telenor den ekstra 4G-mobilmast med og placerer den på Engen.

– ”Ud over, at deltagerne vil bruge tale og SMS til at få fat i hinanden, forventer vi også, at der vil blive brugt rigtig meget data til DHL Stafet; for eksempel, når folk vil tage billeder og uploade dem til Facebook og Instagram. Det stiller store krav til mobilnetværket, og derfor forøger vi kapaciteten omkring pladsen med en ekstra mobilmast, så vores netværk kan klare den øgede trafik, der kommer af at have så mange mennesker samlet ét sted,” siger Peter Kjær, Leder af Network Rollout Services i Telenor.

Mere til historien

Hvor dækning er forudsætningen for, at man kan tale i telefon, SMS’e og bruge det mobile internet, er kapacitet afgørende for, at mange kan bruge netværket på én gang.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer