Smartphonen styrer vores digitale medieforbrug

0

En analyse fra ComScore viser, at smartphonen har overtaget vores digitale medieforbrug. Mere end halvdelen af den tid vi bruger på digitale medier sker mobilt.

HTC One
HTC One med på café

Det amerikanske analysefirma ComScore har foretaget en undersøgelse, der blandt andet viser, at mere end halvdelen (52 procent) af den tid, som benyttes på digitale medier, de sker mobilt. Det skriver DR.dk.

ComScore oplyser også, at det er første gang mobilerne overhaler den klassiske computer.

Analysen viser også, at iPhone-brugere benytter deres mobil mere end Android-brugerne – faktisk hele 9 timer mere om måneden. Hvilket svarer til 18 minutter mere om dagen.

 – Dette er de 25 mest brugte applikationer

42 procent af den tid, som folk bruger på applikationer, bruges også på den mest brugte applikation, hvilket for mange måske er Facebook, der i hvert fald er den mest populære applikation på det amerikanske marked.

De sociale medier er tidsrøverere, da 25 procent af tiden smartphone-brugerne benytter på applikationer, bruges på sociale medier.

Mere til historien

Rapporten giver også andre og lidt “sjovere” fakta – nemlig at iPhone-brugere i gennemsnit tjener mere end Android-brugerne. Helt op til 24.000 dollars mere om året, ifølge ComScore.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer