Sådan fjernes cookie advarslerne på websites

TIP: Er du irriteret over advarsler om cookies på nettet, så er der håb forude. Et nyt plugin fjerner cookie-advarslerne.

fjernes cookie advarslerneHvis du ejer en computer og har adgang til en internetforbindelse, så er det helt sikkert at du på et tidspunkt er stødt på en lille, men ganske irriterende påmindelse om hjemmesidens cookiepolitik. Men hvordan fjernes cookieadvarslerne? Her er svaret.

Efter en EU-lov blev vedtaget i 2012, har mange hjemmesider, herunder alle danske, nemlig været tvunget til at gøre opmærksomme på hvordan og til hvilket formål de benytter sig af cookies systemet, der bl.a. gemmer adgangskoder, brugernavne og andre oplysninger i en lille fil på din computer.

Men hvis du hører blandt dem, der udmærket godt er klar over hvilke farer, der er forbundet ved at bevæge sig rundt på det store internet, så er der godt nyt, for med et nyt plug-in der er kompatibelt med Google Chrome, Mozilla Firefox og Opera Web Browser, er det nu muligt at sætte en stopper for den uendelige strøm af cookie meddelelser. Umiddelbart findes det omtalte plugin ikke til Safari.

Plug-in'et der er døbt "I don't care about cookies" tager udspring i den føromtalte EU-lov og har til formål at gøre benyttelsen af internettet, noget mindre frustrerende. Samtidigt er der også mulighed for at rapportere hjemmesider der viser en cookie advarsel, men som plug-in'et ikke har fået fjernet automatisk, det melder Version2.

Mere til historien

Ifølge Erhvervstyrelsen er formålet med cookiereglerne at beskytte brugernes privatliv, når de færdes på nettet og dermed sikre deres tillid til internettet. Er du derfor ikke helt klar over hvad en cookie er, anbefaler vi at du benytter "I don't care about cookies" med omtanke.

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Black Friday 2022: Sådan besejrer du tilbudsdagen

GUIDE: Svindel og dårlige tilbud præger prisfesten Black Friday. Her er vores guide til, hvordan du navigerer uden om fælderne.

(mere…)
Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram