Pressefoto af HTC One med Windows Phone lækket

Der har været mange skriverier om den kommende Windows Phone 8.1 fra HTC, der hardware-mæssigt er en HTC One. Nu er et pressefoto lækket.

HTC One M8 med Windows Phone (Kilde: GSMArena.com)

HTC One M8 med Windows Phone (Kilde: GSMArena.com)

Den meget omtalte HTC One (M8) i en version med Windows Phone 8.1 er nu blevet lækket på et pressefoto, det er angiveligt fanget på Verizon Wireless. Det skriver GSMArena.com.

- HTC One (M8) på vej I Windows Phone-version

Billedet afslører fronten af den kommende smartphone, hvor altså designet er det samme som Android-versionen af HTC One (M8).

Det ventes, at den nye version af HTC One (M8) vil blive afsløret ved en event den 19. august i New York City.

Den nye version af HTC One (M8) forventes også, at komme på det danske marked, det er dog endnu uvist om den gør.

Mere til historien

Nokia er markedsleder på Windows Phone platformen, men det virker som et godt træk, at HTC sender en meget rost telefon på markedet med Windows Phone platformen for måske at fange nye brugere den vej rundt.

Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
HTC på vej med ny smartphone

Det ser ud til, at HTC er på vej med en ny smartphone. Ifølge Facebook vil HTC lancerer en ny telefon tirsdag den 11. juni 2019.

(mere…)
HTC klar med Android 9 Pie til disse telefoner

KORT NYT: HTC har netop offentliggjort, at de i løbet af andet kvartal 2019 er klar med Android 9 Pie opdateringen til tre af deres modeller. Se hvilke her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram