Oplad din telefon med 3D-printet vindturbine

Der findes vel næppe noget, der er lige så frustrerende, som når ens medbragte gadgets løber tør for strøm og opladeren er glemt derhjemme. Med en ny mobil vindturbine, der oven i købet er 3D-printet, kan dette problem snart være et overstået kapitel.

3D printere er det nye sort på gadget fronten og mulighederne en sådan printer byder på, er uendelige. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænserne.
3D printeren kan bruges til stort set alt, lige fra de mindre hobby projekter, til de mere seriøse projekter med henblik på at være til gavn for mange og lige præcis den sidstnævnte kategori, ryger 3D firmaet, Omni3D’s nye mobile vindturbine ind under.

Ved hjælp af en 3D printer har polske Omni3D nemlig fremstillet den mobile vindturbine, AirEnergy 3D, der kan levere op til 300 watt og stadig være så mobil, at den kan passe ned i en rygsæk, det skriver Engadget.com.

Selvom 300 watt ikke er nok til at holde et helt hus kørende, så er det mere end tilstrækkeligt til at forsyne en mindre hær af gadgets med strøm.

Vindturbinen fra Omni3D er i første omgang lanceret som et kickstarter projekt. Kickstarter er en webportal, hvor selvstændige kan søge om økonomisk støtte til at starte et nyt projekt. Vil du have fat i vindturbinen AirEnergy 3D, som en af de første, når den er klar til salg i februar måned 2015, så skal du lave en donation til projektet på mindst 290£, men så er du tilgengæld også fri for at bekymre dig om der er tilstrækkelig strøm på din telefon, inden du tager hjemmefra.

Mere til historien

AirEnergy 3D er ikke blot udviklet med henblik på at sikre os i den vestlige verden, at vi kan komme igennem en hel dag uden at løbe tør for strøm. Omni3D har nemlig den 3. verden i tankerne, når de starter produktionen af deres mobile vindturbine. Tanken er at vindturbinen, kan være med til at forsyne mindre landsbyer i afrikanske lande og en prototype af AirEnergy 3D, vil snart blive doneret af firmaet, til en energihungrende landsby i Afrika.

Hvad koster det når mobilopladeren sidder i stikkontakten uden at oplade?
(mere…)
Derfor behøver du ikke et større batteri i din telefon

BAGGRUND: Løsningen på dine batteriproblemer er ikke nødvendigvis et større batteri.

(mere…)
USB-oplader fra Ikea tilbagekaldes

Ikea advarer mod deres egen USB-oplader.

(mere…)
Trådløs opladning får et løft

Den første trådløse oplader med Qi2 standarden, er lige om hjørnet. Opladebrikken fastholdes med magneter.

(mere…)
USB-C port på iPhone 15 – er denne ægte?

Måske er dette USB-C porten til iPhone 15 – Lightning-stik forventes snart udfaset.

(mere…)
Advarer: Opladere kan bryde i brand og give stød

Tjek din oplader en ekstra gang. Sikkerhedsstyrelsen har offentliggjort resultaterne af en nedslående test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram