Oplad din telefon med 3D-printet vindturbine

0

Der findes vel næppe noget, der er lige så frustrerende, som når ens medbragte gadgets løber tør for strøm og opladeren er glemt derhjemme. Med en ny mobil vindturbine, der oven i købet er 3D-printet, kan dette problem snart være et overstået kapitel.

3D printere er det nye sort på gadget fronten og mulighederne en sådan printer byder på, er uendelige. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænserne.
3D printeren kan bruges til stort set alt, lige fra de mindre hobby projekter, til de mere seriøse projekter med henblik på at være til gavn for mange og lige præcis den sidstnævnte kategori, ryger 3D firmaet, Omni3D’s nye mobile vindturbine ind under.

Ved hjælp af en 3D printer har polske Omni3D nemlig fremstillet den mobile vindturbine, AirEnergy 3D, der kan levere op til 300 watt og stadig være så mobil, at den kan passe ned i en rygsæk, det skriver Engadget.com.

Selvom 300 watt ikke er nok til at holde et helt hus kørende, så er det mere end tilstrækkeligt til at forsyne en mindre hær af gadgets med strøm.

Vindturbinen fra Omni3D er i første omgang lanceret som et kickstarter projekt. Kickstarter er en webportal, hvor selvstændige kan søge om økonomisk støtte til at starte et nyt projekt. Vil du have fat i vindturbinen AirEnergy 3D, som en af de første, når den er klar til salg i februar måned 2015, så skal du lave en donation til projektet på mindst 290£, men så er du tilgengæld også fri for at bekymre dig om der er tilstrækkelig strøm på din telefon, inden du tager hjemmefra.

Mere til historien

AirEnergy 3D er ikke blot udviklet med henblik på at sikre os i den vestlige verden, at vi kan komme igennem en hel dag uden at løbe tør for strøm. Omni3D har nemlig den 3. verden i tankerne, når de starter produktionen af deres mobile vindturbine. Tanken er at vindturbinen, kan være med til at forsyne mindre landsbyer i afrikanske lande og en prototype af AirEnergy 3D, vil snart blive doneret af firmaet, til en energihungrende landsby i Afrika.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer