HTC teaser for Desire 820 forud for IFA 2014

Der er ingen tvivl om, at der er fokus på mobilbranchen på årets IFA-messe. Det ser ud til også HTC har noget i ærmet – de teaser for det der måske er Desire 820.

HTC teaser for Desire 820 (Kilde: GSMArena.com)

HTC teaser for Desire 820 (Kilde: GSMArena.com)

Flere mobilproducenter har meldt ud, at de er klar med presseevents til årets IFA-messe 2014, som afholdes i Berlin i starten af september måned. Nu ser det ud til, at HTC måske også har noget i ærmet.

Der teases i hvert fald for det, som kan være Desire 820. Der florerer et billede, som er posted på selskabets Weibo konto, hvilket indikerer en lancering i Kina. Det skriver GSMArena.com.

Skal man tro rygterne så kommer Desire 820 med en Qualcomm Snapdragon 615 Soc 64-bit octa-core CPU (fire 1.8 GHz Cortex-A53 og fire 1.0 GHz Cortex-A53) og Adreno 405 GPU.

HTC har dog ikke bekræftet disse rygter, så vi må afvente til IFA-messen starter med at blive lidt klogere på det hele.

Bliver Desire 820 en realitet er det endnu uvist om det er en model, som kommer på det danske marked.

Mere til historien

HTC har tidligere denne uge offentliggjort HTC One M8 i en udgave med Windows Phone 8.1, dog kommer denne model umiddelbart kun på det amerikanske marked.

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
IFA-messen 2021 aflyses på grund af coronapandemien

IFA-messen 2020 blev afholdt anderledes end normalt på grund af coronapandemien. Håbet var IFA kunne afholdes "rigtigt" i år. Men nu aflyses IFA 2021 helt.

(mere…)
Samsung deltager ikke i forbrugermessen IFA

IFA-messen bliver i år uden Samsungs deltagelse. Samsung vil afholde deres egen event.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram