Gameloft klar nyt mobilspil – Ice Age Adventures

Gameloft og Fox Digital Entertainment er nu klar med Ice Age Adventures til både smartphones og tablets.

Gameloft og Fox Digital Entertainment har efter successen med Ice Age Village udvidet partnerskabet til, at udvikle et nyt spil, nemlig Ice Age Adventures, der er inspireret af den populære Ice Age film franchise.

Ice Age Adventures er en unik historie med en blanding af velkendte pusle- og minispil, som sammen med tycoon elementer skaber en helt ny spiloplevelse.

På rejsen gennem Ice Age Adventures møder man alle de elskede Ice Age-figurer.

Du kan downloade Ice Age Adventures gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.

Mere til historien

Ice Age Adventures er på engelsk, men børn kan alligevel godt finde ud af det uden hjælp fra voksne, da der er pile til at guide dem rundt i spillet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram