Emporia klar med ny smart ældremobil

En ny brugervenlig ældremobil er klar fra producenten Emporia. Den passer perfekt til forældre og bedsteforældre.

emporiaCONNECT (Foto: Emporia)

emporiaCONNECT (Foto: Emporia)

Den ældrevenlige smartphone-producent Emporia er nu klar med en yderst brugervenlig og smart mobiltelefon, der lyder navnet emporiaCONNECT.

Telefonen har et intelligent opkaldssystem, der kan hjælpe ældre med at få hjælp i nødsituationer. Der kan på telefonen gemmes op til fem forskellige telefonnumre til pårørende, som en efter en vil blive ringet op, indtil den første svarer. Og den intelligente akutfunktion sørger for, at opkaldet ikke blot ender på en telefonsvarer.

Med vejledningssystemet kan ældre få hjælp til at finde frem til nærmeste politistation, apotek eller hvad der ellers har interesse.

De tekniske specifikationer på emporiaCONNECT:

– Egnet til mennesker med nedsat hørelse

– Dual band GSM 900 / 1800

– UMTS 900 / 2100 MHz

– Dimensioner: 108 x 53 x 20 mm

– Vægt: 110 g

– Genopladeligt batteri: Li-Ion 3.7 V / 1150 mAh

– Standby tid: op til 170 timer

– Taletid: op til 360 min.

– Intern antenne

– Display: 2,8” TFT, 240 x 400 Pixel

– Kamera 2 MP

– Bluetooth 2.1 HFP, HSP

Du kan købe emporiaCONNECT i Elgiganten til en vejledende udsalgspris på 999 kroner uden abonnement. Der medfølger et hukommelseskort på 2GB.

Mere til historien

EmporiaME-applikationen kan downloades gratis i både Apples App Store og Google Play Store, hvilket gør det muligt for smartphone-brugere, at se både batteristatus og kalenderen på deres forældre eller bedsteforældres emporiaCONNECT.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.