Tre apps til en mere effektiv arbejdsdag

TIP: Det kan være svært at komme i gang igen efter ferien, men måske kan disse tre app-tips til en mere effektiv arbejdsdag, give dig fornyet inspiration.

screen568x568

Sådan ser Microsoft Office ud på iPhone

Uanset om du har haft ferie i flere uger, eller blot en enkelt, kan det være vanskeligt at komme op fra stranden og ind på arbejdspladsen blandt kollegaerne igen.

Vi har her samlet tre applikationer, der kan være med til at få sat struktur i hverdagen og øge produktiviteten, så du får en mere effektiv arbejdsdag.

Inden for business-apps er kravene ofte meget forskellige. Nedenstående kan måske være lidt inspiration, der kan sætte nogle tanker i gang om, hvordan du kan bruge smartphonen bedre i arbejdsdagen.

1. Microsoft Office Mobile

Microsoft Office er det mest benyttede system på de danske arbejdspladser til oprettelse og deling af dokumenter og til håndtering af e-mails, så chancen for at I også benytter Microsoft Office på din arbejdsplads er ganske stor.

Til tider kan det være en stor fordel at have sine dokumenter med på farten, og til det formål har Microsoft lavet en mobil applikation for deres Microsoft Office software. Microsoft Office applikationen giver let og hurtig adgang til dine dokumenter. Med applikationen ved hånden, er det muligt at gemme dine dokumenter online i “skyen” og selvom du foretager ændringer på mobilen, så forbliver formatteringen den samme.

Microsoft Office er en gratis applikation og kan downloades til Android og iOS, mens det er præ-installeret på Windows Phone telefoner.

Sunrise Calendar giver dig et let overblik over din arbejdsuge

Sunrise Calendar giver dig et let overblik over din arbejdsuge

2. Sunrise Calendar

Efter ferien kan det være let at glemme alle ens aftaler, men med Sunrise Calendar ved hånden, er det nu langt lettere at holde styr på sin arbejdsuge.

Sunrise Calendar er en ganske ny spiller på markdet og måske derfor, findes der endnu ikke en udgave af applikationen til Windows Phone, men Sunrise Calendar er så smart en kalender applikation, at vi alligevel synes at den skal med på listen.

Når Sunrise Calendar åbnes for første gang,  bliver du af applikationen bedt om at logge ind med en konto. Her kan du benytte tre metoder; Google, Facebook eller en e-mail adresse. Når du har valgt den konto du ønsker at benytte, går applikationen automatisk i gang med at synkronisere data fra den konto du har valgt, herefter er applikationen klar til brug.

Sunrise Calendar giver dig et lækkert og overskueligt overblik over dine planlagte begivenheder, lige fra det vigtige møde til fyraftensøllen med kollegaen og som et ekstra plus, viser Sunrise Calendar dig også vejret for de respektive dage, samt nedtælling til den næste begivenhed i din kalender.

Sunrise Calendar er en gratis applikation og kan downloades til Android og iOS

Med Skype ved hånden, er det let at bevare kontakten med dine kollegaer

Med Skype ved hånden, er det let at bevare kontakten med dine kollegaer

3. Skype

Modsat føromtalte Sunrise Calendar, så kan man vidst roligt sige at Skype er et noget mere kendt værktøj. Selvom Skype er kendt af de fleste, så skal applikationen alligevel med på vores anbefalingsliste.

Skype er nemlig en genial applikation til at holde kontakt med alle forretningsforbindelserne, kollegaerne, eller praktikanten og samtidigt holde styr på ens private venner, så man ikke går glip af fredagens fest, når arbejdsugen går på hæld.

Med Skype applikationen installeret, er det muligt at foretage almindeligt stemmeopkald, men også det noget mere avancerede videoopkald, der kan være særligt nyttigt til møder og konferencer og ikke mindst, er det også muligt at sende små chatbeskeder til dine kontakter. Skype er et dansk udviklet program, men blev i 2011 opkøbt af Microsoft for over 44 milliarder danske kroner.

Skype er en gratis applikation og kan downloades til alle de tre store operativ-systemer, Android, iOS og Windows Phone.

Mere til historien

De tre applikationer vi her har anbefalet, er alle applikationer der kræver download, men hvis du ikke ønsker at downloade applikationer til din telefon, så kan du faktisk også komme langt med de programmer der allerede ligger på din telefon. I dag er det nemlig ganske almindeligt, at der allerede ligger en kalender, e-mail og opkaldsapplikation installeret på din telefon, der også sagtens kan være til gavn på jobbet.

5 billige powerbanks til opladning af telefonen

GUIDE: Her er 5 powerbanks til under 200 kroner. Du får en billig powerbank, der er let at have med.

(mere…)
Robotplæneklipper? Her er min store 2024-guide

GUIDE: Her får du de mest udbredte myter og misforståelser omkring græsklipning og robotplæneklippere. Plus gode råd.

(mere…)
Jesperhus er klar med en ny app til børn

En ny app er klar fra Jesperhus. Du kan glæde dig til, at den bliver udviklet yderligere med flere funktioner.

(mere…)
Sådan gennemtvinger du genstart af Apple Watch

TIP: Dit Apple Watch reagerer ikke? Sådan tvinger du en genstart af Apple Watch på 10 sekunder.

(mere…)
Her er 2 billigere alternativer til iPad Pro 2024

GUIDE: Den nye iPad Pro med M4-chip er ikke billig. Derfor har jeg set på 2 billigere alternativer til iPad Pro.

(mere…)
Nyd ferien og sæt din iPhone på SMS-feriesvar

TIP: Sådan sætter du din iPhone på SMS-autosvar, når du holder ferie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram