Telenor indtager Langelands Festival

0

Vanen tro er det ikke kun festivalgæster, som indtager landets festivalpladser. Teleselskaberne er også på plads ved Langelands Festival.

Mobilmast, telemast
Mobilmast i Jylland (Foto: MereMobil.dk)

Lørdag indtages Langeland af omkring 30.000 festivalgæster til en uge med musik og fest for hele familien. Præcis som ved andre arrangementer, hvor der samles så mange mennesker på ét sted, betyder det et øget pres på mobilnetværket i området.

Derfor har Telenor også sat to ekstra 4G-master op, som er placeret på henholdsvis Festivalpladsen og Familiecamp.

– ”Mobiltelefonen er en vigtig del af festivaloplevelsen, ikke kun i forhold til at ringe og SMS’e, men også til at kunne tage billeder fra koncerterne og uploade dem til Facebook og Instagram. Det stiller store krav til mobilnetværket, og derfor forøger vi kapaciteten på Langeland Festival, så vores mobilnetværk kan klare den øgede trafik, der kommer af at have så mange mennesker samlet ét sted,” siger Richard Stigaard, der er Netværksdirektør i Telenor.

Dækningen er en forudsætning for, at der kan tales i telefon, sendes SMS-beskeder og komme på nettet. Det permanente netværk på Langeland er også forbedret kraftigt fornylig og der leveres nu 3G og 4G over det meste af øen – helt konkret er Telenor gået fra to til ni 3G-master og to til seks 4G-master. Dette er sket i forbindelse med netværkssammenlægningen med Telia.

Mere til historien

Teleselskabet 3 kunne efter årets Roskilde Festival oplyse, at de havde slået ny datarekord.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer