NHL 15 kommer i handlen til september

Det populære ishockeyspil, NHL 15, udkommer til diverse enheder den 11. september 2014.

Coveret til NHL 15

Coveret til NHL 15

Electronic Arts Inc. sender den 11. september flere tusinde mennesker ud på gaden, så de kan erhverve sig den seneste version af det populære ishockeyspil, NHL 15.

Spillet er den mest detaljerede og autentiske, digitale ishockeyoplevelse til dato.

Der introduceres realistisk sammenstødsfysik for alle 12 spillere, og på isen vil NHL 15 byde på en helt ny generation af realisme på spilkonsollerne. Dermed kan brugerne lade sig suge med ind på isen ved hjælp af grafik, lyd og stemning, som aldrig før er set i et sportsspil.

Du kan købe NHL 15 fra den 11. september 2014 til Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 og PlayStation 3

Mere til historien

På dette års cover er Patrice Bergeron, som er forward hos Boston Bruins. Valget faldt på ham efter, at mere end 10 millioner stemmer blev optalt fra ishockeyfans overalt i verden.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram